söndag 27 september 2015

Massmedial stank

Socialistclownen Anders Lindeberg på Aftonbladet är idag intresserad av vem som gett bidrag till SD. Han avslutar med "För pengar i politiken luktar. Alltid.".

Ja, de enorma summor som LO och fackföreningsrörelsen pumpat in i socialdemokraterna stank och fortsätter att stinka,  men denna stank är förstås som en parfym för en socialist som Lindeberg... den forna kollektivanslutningen av medlemmar (att fackföreningsmedlemmar tvångsanslöts till socialdemokraterna) stank likaså i det forna Sverige som stundtals var ett DDR-wannabe under samma partis regim.

Socialisten Anders Lindeberg gillar helt klart att doppa sig i skit, det märks på hur han dagligen öser ut socialistisk dynga omkring sig i media
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article21484786.ab

Moderaterna krymper

"Moderaterna tappar stöd bland väljarna och är nu nere i 22,9 procent, partiets sämsta notering sedan valet förra hösten."

Röster enligt dagens mätning, valresultat 2014 inom parentes

Moderaterna 22,9 % (23,33 %)
Centern 6,6 % (6,11%)
Folkpartiet 5,3% (5,42 %)
Kristdemokraterna 3,4 % (4,57 %)

Socialdemokraterna 26,8% (31,01 %)
Miljöpartiet 6,7 % (6,89 %)

Övriga:
Vänsterpartiet 6,9 %  (5,72 %))
Sverigedemokraterna 18,7 % (12,86%)

Att döma av siffrorna ovan så är egentligen det stora som hänt att socialdemokraterna åter rasat ner efter valet till Juholt nivå samt att kristdemokraterna hänger på gärsgården men det senare är ju vanligt i mellanvalstider... och givetvis att Sverigedemokraterna växer rejält.

http://www.di.se/artiklar/2015/9/27/samsta-noteringen-sedan-valet-for-m/

Jag är dock förvånad att moderaterna fortfarande har över 20%, med sin nuvarande stolpskott till partiledare som helhjärtat stödjer den antidemokratiska DÖ, en konstruktion som ger en extremt liten rödgrön minoritetsregering oinskräkt makt. Egentligen borde moderaterna gå ner mycket mer, nästa val gissar jag på 15% för M och kanske 25% för S. De tre små allianspartierna C+Fp+Kd riskerar alla att åka ut, det skulle innebära ytterligare ett nederlag för svensk demokrati där då ca 12% av sveriges röster inteskulle räknas pga den odemokratiska 4% spärren (som redan slår mot FI). Demokratin i Sverige åker ut i snabb takt.

Brist på logik bland troende

Först ramlade en kran ner och krossade troende i en tragisk händelse i Stora moskén i Mecka, sedan trampade man ihjäl nästan 1000 troende stenkastande muslimer i Mecka i en annan tragisk händelse.

Nu brinner stora mosken i London men där har som tur är inga människor tagit skada.

En del ropar efter ansvar från t.ex myndigheter i Saudiarabien men egentligen är ju allt som sker i enlighet med deras gud Allah's vilja.

Inget sker utan att den allsmäktige guden så önskat så sluta klaga.
Vi icke-troende däremot kan givetvis kritisera bakomliggande orsaker.

tisdag 22 september 2015

Svensk ineffektivitet, clownregeringen slår till

Ser att regeringen nu ska stjäla mer än 8 miljarder på ett år från medel som avsetts vara bistånd och istället använda dem i Sverige på ökade invandringskostnader.

Låt se... det kostar ca 300:- per flykting och månad i läger i Syriens närområde, FN larmar att pengarna inte räcker till och måste dra ner på matransonerna...

Vad räcker 8 miljarder till då ? Jo det skulle räcka till att hjälpa ca 2.2 miljoner flyktingar i närområdet. Hur många hjälper dessa pengar i Sverige... låt oss vara försiktiga och säga att kostnaderna för mat/boende/utbildning/hälsovård etc hamnar på ca 300 000:- per person och år ,en försiktig summa, ensamkommande flyktingbarn bor ju på hotell för upp till 60000:- i månaden... då kommer vi upp i ca 25000 personer ...

Vilka djävla naiva clowner som styr landet !

Den (s)mutsiga regeringen.

Angående brunkol i Tyskland som Vattenfall inhandlade under tidigare S-regingar och nu ska sälja (istället för att lägga ner) …

Bara de här fyra kraftverken med tillhörande gruvor släpper ut 24 gånger det Sverige gör på ett år

Ett smutsigt arv från socialdemokratin som man inte kan hantera nu heller.
Regeringspartnern miljöpartiet står där med byxorna nere och kolbiten i näven.

söndag 20 september 2015

Den rödgröna röran slår hårt mot pensionärerna.

"Sedan 2002 har det funnits en maxtaxa för denna del av den allmänna välfärden och här bestämmer staten hur mycket pengar en kommun får ta ut av en pensionär som behöver hemtjänst.
Just nu är det taket 1 780 kronor i månaden, vilket i sig inte räcker särskilt långt eftersom en timmes hemtjänst inte sällan kostar upp emot 400 kronor.
Men nu vill regeringen höja taket med 211 kronor, varje månad. För de som måste betala den högsta avgiften - de äldsta, fattigaste och sjukaste pensionärerna - innebär det en höjning med 2 532 kronor årligen. Även för den svenske snittpensionären - som tjänar 12 000 kronor per månad före skatt - är det mycket pengar."

Den socialistiske reportern på Aftonbladet avslutar med :
 "Regeringen kan inte tvinga kommunerna att höja sina avgifter så att hemtjänsten blir dyrare. Men den kommun som inte vill försämra för de pensionärer som behöver hemtjänst måste ta pengarna från skolan, socialtjänsten eller knattefotbollen."

Ja, så är det, flyktingindustrins kostnader kan man däremot inte tänka sig att minska...
 

lördag 19 september 2015

Svensk invandrarpolitik är rutten

Välintegrerade och högpresterande invandrare som bott här sedan 2010 ska kastas ut, istället plockar vi väl in ett till gäng med analfabeter eller varför inte lite fler IS-anhängare ... svensk flyktingindustri behöver resurskrävande invandring för att kunna fortsätta att växa och på sikt ta över samhället totalt.

http://www.expressen.se/gt/familjen-utvisas--efter-missforstand/
http://www.expressen.se/gt/kom-in-pa-hogskolan--nu-utvisas-phuong/ 

Anna Kinberg Batra är persona non grata.

Anna Kinberg Batra, partiledare för moderaterna säger : "Så länge hon är partiledare kommer Moderaterna inte att sätta sig i en regering som är beroende av SD. "

http://www.di.se/artiklar/2015/9/18/det-ar-ett-parti-man-inte-vill-ha-i-regeringsunderlaget/

Min reaktion :
Så länge Anna Kinberg Batra är partiledare för moderaterna så är  moderaterna inte ett parti lämpligt att ingå i en svensk regering. Hennes inställning till SD (som i praktiken delar mycket av moderaternas politiska inriktning) och hennes ja till DÖ gör henne persona non grata.

Avgå Anna Kinberg Batra, sätt dit en "lantis" som partiledare, "lantisar" har hundra gånger mer vett i skallen än du har !

söndag 13 september 2015

Fredrik Reinfeldt gör som Göran Persson

och så många andra politiker på riksdags/landstings/kommunal nivå.

De lever i sina egna gräddfiler de byggt upp långt från anständighetens gränser.

Kan bara säga fy fan åt dessa politiker som smörjer kråset år efter år, årtionde efter årtionde, de är alla samma kålsupare.

lördag 12 september 2015

Engelska labour väljer en Juholtare

Partiet skjuter sig själva i foten och väljer en vänsterextremist, nämligen marxisten Jeremy Corbyn.
Därmed placerar sig partiet i en position långt från makten för överskådlig tid.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/katrinemarcal/article21407481.ab

lördag 5 september 2015

Något är fel här ...

"Somalier måste vänta tre år längre än andra flyktingar innan de kan ansöka om svenskt medborgarskap...Somalia har sedan 1991 ingen fungerande myndighet som kan utfärda pass och identitetshandlingar som är godkända i Sverige. Alla flyktingar som inte kan styrka sin identitet med giltiga papper drabbas...."

"– Jag kan inte resa utanför EU och inte besöka min mamma i Somalia." säger Mohamed Husein.

http://www.skovdenyheter.se/article/utan-godkanda-pass/

Ett ögonblick? Flykting från Somalia vill ha pass för att kunna hälsa på mamma i Somalia..
var det flykting sa du ?

fredag 4 september 2015

En död pojke

http://www.aftonbladet.se/debatt/article21355761.ab

Nu exploderar massmedia i utnyttjandet av en bild på en pojke som tragiskt dött när hans familj varit på flykt.

I en ideal värld ska inga barn dö, inga vuxna heller för den delen. Tyvärr dör miljoner barn och vuxna världen över pga  konflikter, sjukdomar och naturkatastrofer.

Våra media borde alltså år efter år kunna fyllas sida upp och sida ner med bilder på avskyvärdheter men så görs inte. Bilden är nu symbol för det senaste greppet i medias och vissa politikers sätt att försöka dra fokus från vad som borde göras.

Det ÄR en volymfråga. Det moderna välfärdssamhället orkar inte med de extrema volymer som Sverige försökt hantera det senaste årtiondet, det bryter sönder samtliga delar av det välfärdssamhälle som vi vant oss vid.

Är välfärdssamhällets sammanbrott den kostnad vi kan acceptera så är det givetvis inget volymproblem. Är detta ineffektiva sätt att hjälpa ett fåtal (som köper sig hit) hellre än mångfalt fler den väg som vi ska välja ?

Putin gnuggar händerna liksom Iran som aktivt stödjer den syriske diktatorns blodbad och nu kan skapa kaos i Europa.

Vad borde då göras ?
  • Ett totalt stopp för att acceptera insmugglade asylsökande. Dessa ska omedelbart tillbaka till flyktingläger under FN's beskydd. Detta för att stoppa de kriminellas profitering på smuggling och de onödiga blodbad vi sett på medelhavet.
  • Sverige bör istället ge FN en kvot som ska väljas ut i flyktingläger i närområdet. 
  • Sverige ska aktivt delta i militära insatser mot diktaturer som t.ex Syriens regim och mot terroriströrelser som t.ex IS, allt under FN's flagg.
  • Sverige ska ge stora bidrag till flyktingläger för att bygga upp infrastrukturer för boende, skola etc, allt under FN's flagg.
Skäms Mona Sahlin och alla andra för att ni inte vill hantera de verkliga bakgrundsproblemen!

Vi kan dra oss till minnes vad en socialdemokratisk regering gjorde 1989 under betydligt mindre tryck av flyktingströmmar, det så kallade "Luciabeslutet" : https://sv.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet

"Bakgrunden ansågs vara den rekordstora flyktingströmmen till Sverige under andra halvåret 1989, då 20 000 personer kom jämfört med 19 000 under hela 1988.
De som skulle få uppehållstillstånd blev bara de som enligt FN:s status "hyser välgrundad fruktan för sin säkerhet och är förföljda på grund av ras, nationalitet, religion eller politisk tillhörighet"."