onsdag 25 november 2015

Släkten Papphammar

Många av släktens medlemmar jobbar inom SÄPO, många andra har tagit sig in i den svenska regeringen.
Några exempel :
Johan Sjöö-Papphammar / SÄPO
Anders Ygeman-Papphammar (S)
Papphammare 1
Papphammare 2

måndag 23 november 2015

Regeringen blir allt brunare !

Det fascistiska tänket kring "volymer" sprids nu i allt snabbare takt inom den rödgröna regeringssörjan.

"Flyktingsituationen har blivit ohållbar, anser regeringen. S och MP är nu överens om att sätta in nya åtgärder som ska leda till att färre flyktingar kommer till Sverige, enligt uppgift till Di"
http://www.di.se/artiklar/2015/11/23/s-och-mp-overens-minska-flyktingtryck/

Sverige behöver nyval nu - Det är dags att kasta ut dessa människor som förstört Sveriges välfärdssystem, som slungar ner skola, vård och omsorg i en nedåtgående spiral.
Ett år med Lövfen har förstört Sverige. 


För bara ett par månader sedan var man ju rasist om man ens viskade ordet "volymer" och ville införa restriktioner ... 
Detta skulle ju inte kosta något heller var den offentliga ståndpunkten ... att påstå annat var ju rasism / fascism ... nu krackelerar hela Sveriges välfärdssystem pga de rödgrönas inkompetens.

Andra intressanta länkar :
http://www.di.se/artiklar/2015/11/24/scb-skriver-upp-befolkningsprognos-med-350000/ 

http://www.di.se/artiklar/2015/11/22/debatt-politikerna-maste-erkanna-att-de-hade-fel-om-migrationen/ 

Vi har en regering som håller på att i snabb takt rasera det svenska välfärdssystemet.
De som betalar det högsta priset är de miljoner verkligt utblottade som kunde fått hjälp men som nu får kalla handen av oss för att vi ska ta hand om tiotusentals "pojkar" från Afghanistan till en kostnad av ca 1 miljon per skalle och år ...


lördag 21 november 2015

Sverige krackelerar, något viktigt har gått sönder

"Socialdemokraternas partiledning diskuterar att försätta Sverige i ett slags kristillstånd – till följd av det utökade terrorhotet och flyktingkrisen."

"10 000 asylsökande i veckan är ohållbart. Vi måste genomföra rejäla åtgärder som får snabb effekt om inte medborgarna ska tappa tron på samhället. Samtidigt vet vi att alla åtgärder riskerar vårt regeringsunderlag eftersom Miljöpartiet blockerar varje åtstramning, säger en socialdemokrat."


Anna Dahlberg (Expressen) skriver "I en månads tid har regeringen förklarat att dagens nivå på runt 10 000 asylsökande i veckan är ohållbar och riskerar att leda till systemkollaps. Ändå händer nästan ingenting. Det är lika häpnadsväckande som oförsvarligt. Stefan Löfven sätter Sveriges framtid på spel."

Det vi har är en regeringskris herr Löfven.  En handlingsförlamad rödgrön röra som under ett år vid makten orsakat skador på det svenska samhället som är oreparerbara. 

Du skulle gjort det du utlovade för ca 1 år sedan, nämligen utlyst nyval alternativt avgått och lämnat plats för en alliansregering. Men i sedvanlig socialdemokratisk tradition valde du makt till varje pris, makt till partiet oavsett vilka effekter det skulle få på det svenska samhället och dess välfärdssystem. Exakt samma hjärnskadade tänkande som styr ditt partis agerande dag för dag, makten till varje pris !

Du Stefan Löfven är direkt ansvarig för den situation vi nu befinner oss i.
Du Stefan Löfven är direkt ansvarig för de skador du åsamkat det svenska välfärdssystemet och som under oöverskådlig tid kommer att fortsätta ge allt större stora negativa effekter på detsamma.
AVGÅ GENAST LÖFVEN OCH UTLYS NYVAL !

Morgan Johansson (s), migrationsminister och numera rasist

Rasisten / socialdemokraten säger nu "Antalet asylsökande till Sverige måste minska rejält".

När man tog upp volymproblemet tidigare i år blev man kallad rasist eller fascist, det var ju aldrig ett volymproblem enligt Lövfen och hans gelikar, inget volymproblem alls enligt vänstermedia, välkommen till klubben Morgan Johansson.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article21800627.ab


onsdag 18 november 2015

Dags för nyval snarast

Lena Mellin / Aftonbladet undrar varför inte stödet för regeringen ökar pga den ostabila säkerhetssituationen i efterdyningarna av de senaste terroristdåden... en sittande  regering brukar ju "tjäna" på sådant.

Sanningen är väl att den fortgående nedgången lindrats något av detta men att förtroendet för den rödgröna regeringen ändå fortsätter att kollapsa. Maken till handlingsförlamad och inkompetent regering får man leta efter. Lövfens regering har lyckats förstöra sveriges framtida välfärdssystem, Sverige har gått sönder 2015. Skadorna kan tyvärr inte repareras, nu sitter vi med "svarte petter" och ber andra EU-länder hjälpa oss, lycka till med det Löfven, du har satt oss i en omöjlig sits.
Vänsterpartiet: 5,7 % (0,0)
Socialdemokraterna: 25,8 % (-0,4)
Miljöpartiet: 5,5 % (+0,2)
Kristdemokraterna: 5,6 % (-0,1)
Centerpartiet: 8,3 % (-0,1)
Folkpartiet: 4,8 (+0,6)
Moderaterna: 21,5 % (+0,7)
Sverigedemokraterna: 20,7 % (+0,2)
Övriga: 0,7 % (-0,2)

V+S+MP = 37,0 % (-0,2 %)
KD+C+FP+M = 40,2 % (+0,2 %)
SD = 20,7 % (+0,2 %)

Man kan notera att mer än 60% av Sverige vill ha bort den rödgröna röran. NYVAL tack !

Marcus Birro skriver:  http://marcusbirro.se/?p=1078

lördag 14 november 2015

Frankrike nedblodat, spiralen nedåt fortsätter i allt högre takt

Hundratusentals muslimer rinner in i Sverige utan kontroll. Det räcker att en liten andel av dessa är radikala extremister så hamnar vi en helt ohållbar katastrofsituation. Det är bara att extrapolera in i en nära framtid när Sverige fortsatt på det här viset under de kommande åren. Lägg till det en mycket stor kommande anhöriginvandring.

Det svenska välfärdssamhället raseras för fullt nu pga den totalt handlingsförlamade svenska rödgröna regeringen, en ny stor underklass skapas som inte får arbete och som kommer att leva i relativ misär i allt större invandrarghetton där radikaliseringen kommer att explodera.

Det tredje världskriget har idag blodat ner Frankrike. Det är ett nytt sorts världskrig som pågått i rätt många år och på flera kontinenter (Asien, Afrika, Europa och Nordamerika) mellan radikala muslimska extremiströrelser som vill införa en världsomspännande islamisk stat och resten av världen.

När ska våra politiker till slut ta bladet från munnen och säga att det får vara nog nu ? Västvärlden är under attack. Afrika är under attack. Asien är under attack. Det är dags att genom koordinerade motattacker börja utrota denna extremistiska ohyra. Ohyra som stöds av framförallt Iran.

Och, det är dags att byta regering, ingen Svensk regering har orsakat så stor skada på vår gemensamma välfärd som den inkompetenta regering vi har just nu. 

Åsa Romsons prioritering när hon fick höra om attackerna i Paris :

http://www.friatider.se/sa-romsons-reaktion-efter-terrord-den-kan-f-rsv-ra-f-r-klimattoppm-tet 
http://www.di.se/artiklar/2015/11/14/statsministern-vidriga-handlingar/ 

"Världens ledare i chock ..."
http://www.di.se/artiklar/2015/11/14/parisdadet-varldens-ledare-i-chock/
Va fan, detta händer ju nästan dagligen någonstans i världen, extrema islamister slaktar människor på löpande band i Asien och Afrika och detta har pågått i många år, är det speciellt chockerande när det händer i väst ?

torsdag 12 november 2015

Facebookfekalier

Blev vänförfrågad på Facebook från en dagslända ...
Det var den påhittade figuren "Lava Persson" som påstod sig bo i Kiruna och vara utbildad på ABF Norr i Kiruna ...

Eftersom jag inte känner denna fiktiva person avböjde jag, ett dygn senare försvann denna dagslända från Facebook ...

Religiös idioti från en amerikansk presidentkandidat…

” Presidentkandidaten Ben Carson står fast vid sin teori att de egyptiska pyramiderna byggdes av den bibliska figuren Josef, för att lagra korn.”

http://www.di.se/artiklar/2015/11/11/presidentkandidatens-pyramidteori-sagas/



Släpp inte denna mannen i närheten av “knappen”.

Anders Ygeman (s) ljög ?!?

”När inrikesminister Anders Ygeman (S) i går på presskonferensen gav beskedet om att regeringen skulle införa gränskontroller sade han att Migrationsverket begärt detta. Men i dag säger Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson till TT att myndigheten inte begärt det.”

Eller är det generaldirektören som ljuger ?

http://www.di.se/artiklar/2015/11/12/migrationsverket-vi-har-inte-begart-granskontroller/

Ygeman är för övrigt helt inkompetent, avgå.

tisdag 10 november 2015

Att mörda bebisar

Jeb Bush menar att om han kunde åka tillbaka i tiden och fått möjlighet att döda hitler som baby så skulle han gjort det.

Ja, det hade troligen jag gjort med även om det är svårt att veta om effekterna i slutänden kanske hade blivit  ännu värre, kanske hade det utmynnat i ett världskrig med atomvapen i en alternativ framtid.

Låt säga att vi rest tillbaka och utplånat Hitler ... Stalin hade då troligen ockuperat hela Europa om Tyskland inte initierat 2:a världskriget. Vi hade alla levt under Stalins förtryck istället vilket kanske lett till t.o.m ännu större massakrer på mänskligheten. USA hade kanske i det läget tvingats agera mot ett så stort och mäktigt Ryssland så att atombombskriget sedan avslutat större delen av mänskligheten.

Andra värda att döda som bebisar är t.ex tyrannen Muhammed, diverse påvar, europeiska kungar och drottningar genom historien, en uppsjö med diktatorer som Mussolini, Stalin, Mao, Pol Pot etc etc, listan kan göras lång.

Vi får ta och forska lite i det här med tidsresor så  kanske vi kan börja rensa upp i historiens träsk men det kan som sagt sluta med en ännu större katastrof !

Hur media tvättar nyheterna

Samma händelse rapporterad på två olika sätt, i det ena fallet har gärningsmännens ursprung till stor del tvättats bort(Aftonbladet) : http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article21733941.ab och man nämner bara som en notis på slutet "båda åtalade bott på samma asylboende""

och exempel med mer uppgifter om gärningsmän etc : http://www.friatider.se/spottade-offret-i-ansiktet-efter-dubbelv-ldt-kten

En annan våldtäkt http://www.friatider.se/missn-jde-asyls-karen-talas-f-r-t-gv-ldt-kt

Afrikaner vill inte vara sämre ... http://www.friatider.se/kvinna-sexattackerad-inf-r-publik-beskyllde-vittne-f-r-rasism
Och till Norge tar man barncykeln ... http://www.friatider.se/invandrarm-n-v-ller-i-norge-p-barncyklar

måndag 9 november 2015

Daniel Suhonen (s) - Terrorist ?

"Jag vill ha en politik som bidrar till ett socialistiskt samhällsbygge. Och blir det att ta upp Kalashnikoven och skjuta, då gör vi det. Men innan dess kan vi ju inte vänta i studiecirklar. Utan vi kan väl bygga lite järnvägar, lite bostäder och försvara dom offentliganställda. Och låt oss göra det tillsammans (med revolutionära kommunister, red. anm.). Jag är med i revolutionen om vi gör lite reformism först.

http://www.friatider.se/s-h-jdare-beredd-g-ra-v-pnad-revolution

Så uttrycker sig Suhonen, chef för tankesmedjan Katalys, som finansieras av LO. Han var även talskrivare för Socialdemokraternas förra partiledare Håkan Juholt så sent som 2013.

Osmakligt men inte oväntat , diktaturens företrädare förnekar sig inte.

Moderaterna har vaknat och för SD-politik ?

Anna Kinberg Batra (M) föreslår nu
  • Införande av gränskontroller
  • Avvisa de som inte sökt asyl i 1:a EU-land de kom till.
  •  Effektivare avvisning av de som fått avslag.
  • Sverige ska kräva lägre EU avgift som kompensation.
    Detta är i princip SD's politik.

    Patetiska idioter som inte kommit fram till detta för länge sedan. Vilket parti blir nästa att se verkligheten ? Det som tidigare kallades rasism av dessa puckon är nu OK. Trovärdigheten för politikerna inom alliansen är mycket låg, obetydligt högre än vad den är för de som är ansvariga för att ha förstört den svenska välfärdsmodellen, nämligen den rödgröna röran.

    SVERIGE HAR GÅTT SÖNDER, SKADORNA ÄR OREPARERBARA.
    LÖVFEN OCH HANS RÖRA BÖR AVGÅ GENAST, NYVAL ÄR VAD SOM BEHÖVS !
http://www.di.se/artiklar/2015/11/9/moderaterna-satt-stopp-vid-gransen/

söndag 8 november 2015

Den rödgröna regeringsröran är helt handlingsförlamad, Sverige har gått sönder !

Sent om sidor försöker man nu stävja den helt okontrollerade massimmigrationen av i huvudsak ekonomiska flyktingar. Det är tyvärr försent, oreparerbara skador har gjorts på den svenska välfärdsmodellen.

Anna Dahlberg, expressen skriver :

"...ombilda regeringen ... Svensk migrationspolitik måste snabbt harmoniseras med övriga EU. Konkret innebär det sådant som tillfälliga uppehållstillstånd utan massa undantag, skärpta regler för anhöriginvandring, medicinska åldersbedömningar, sänkta bidrag, snabbare avvisningar, upprivna MP-uppgörelser och byte av generaldirektör på Migrationsverket."

Jag skulle lägga till att det är dags att säga hejdå till pajasen Lövfen och ordna nyval. Kostnaderna för de rödgrönas totala inkompetens under sitt första regeringsår kommer att kosta Sverige hundratals miljarder per år under oöverskådlig tid. Skolan kommer att sjunka ännu längre ner internationellt sett, sjukvården bli betydligt sämre, resurserna inom välfärden allt mer urvattnade. Skadorna på Sverige är nu inte längre möjliga att reparera, nu gäller det att skademinimera !

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/nu-maste-lofven-ta-ansvar--for-sverige/
http://www.expressen.se/nyheter/dokument/s-nya-retorik-kom-inte-hit/

Intelligensbefriat

Lena Mellin på Aftonbladet skriver nu senast om invandringen och menar på fullaste allvar att eftersom vi får en allt större andel människor i hög ålder i sverige så behöver vi ta in rejält med många nya individer till Sverige för att försörja och ta hand om denna växande grupp äldre...

Med det nonsens argumentet så behöver vi alltså följdaktligen accelera invandrandet i all oändlighet eftersom vi får fler och fler äldre i varje generation, speciellt pga just hög invandring ... suck ...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article21717175.ab

lördag 7 november 2015

Johan Westerholm (s) om den rödgröna röran

"Miljöpartiet ser inga skäl att sända ut signaler att Sverige slagit i kapacitetstaket samtidigt som såväl Morgan Johansson, migrationsminister, Magdalena Andersson, finansminister, samt Margot Wallström använder sig av samma retoriska modeller som Sverigedemokraterna i ett alltmer panikartat tonläge. Skillnaden idag från manifestationen på Medborgarplatsen i slutet på augusti och Morgan Johanssons försäkringar att det inte fanns något tak den 4 oktober kunde inte vara större."

"Den socialdemokratiska partiledningen har sedan ett år tillbaka satt i system att förolämpa våra nordiska grannar vilket dessa idag inte på något sätt har för avsikt att ha en förlåtande attityd till"

"Morgan Johansson har konsekvent, tillsammans med miljöpartiets Maria Ferm, sorterat bort de varningssignaler som kommit från Polisen och Migrationsverket. Ett underlag från i mars varnade explicit för den situation vi står inför. Underlaget togs bort från beredningsarbetet av Maria Ferm personligen då det inte rimmade med miljöpartiets ideologiska bild av situationen.
Det finns goda skäl att ifrågasätta om Morgan Johansson nu är rätt man att reda ut dagens akuta situation. Han har en historia av total förnekelse av saklig information och någon i hans stab, eller han själv, måste ha fört Magdalena Andersson totalt bakom ljuset. Den budgetproposition hon lade är idag helt inaktuell. Det är ingen hemlighet längre att till och med UNHCR såg detta komma redan i augusti i år. Då började rörelserna i de stora flyktinglägrena i Iraq, Syrien och Jordanien. Och de flesta kommunicerade att de hade Tyskland eller Sverige som slutdestination."

 http://ledarsidorna.se/2015/11/plotsligt-hander-det/

Klirr i kassan

Håkan Juholt kan nu säga adjö till riksdagsarbetet och lösa ut sin fallskärm.

"Fram till 65-årsdagen kan han plocka ut 5,5 miljoner kronor i garantilön från riksdagen – utan att göra ett dugg."
Vi skattebetalare står där med kostnaderna för överhetens folk som vanligt...