söndag 10 december 2017

Det svenska rättsystemet ...

"En 35-årig invandrare våldtog en kvinna i Umeå medan hennes barn låg i rummet intill. Innan våldtäkten berättade han för offret att ingen kvinna hade "kränkt" honom så mycket som hon.
– Jag är inte någon svensk man eller pojke som man kan smälla igen dörren i ansiktet på. Jag är en äkta man! förklarade han."

"Mannen, som är medborgare i Armenien, är sedan tidigare dömd för flera brott – men slipper gång på gång utvisning. Den 12 november 2013 dömdes han av Hovrätten för Övre Norrland för att ha misshandlat en kvinna, kört olovligt och begått våldsamt motstånd. Straffet blev tre månaders fängelsestraff. Umeå tingsrätt dömde honom för utvisning till 20 september 2015, men hovrätten upphävde utvisningsbeslutet.
Hovrätten för Övre Norrland dömde honom igen den 27 januari 2017 för fyra fall av olaga hot, olaga frihetsberövande, misshandel, grovt rattfylleri och olovlig körning till ett år och sex månaders fängelse. Han blev även skyldig att betala totalt 30.000 kronor i skadestånd. Yrkandet om utvisning hade då redan ogillats av Skellefteå tingsrätt innan.
I slutet av november 2017 kom våldtäktsdomen från Umeå tingsrätt döms för våldtäkt. Armeniern döms till två år och sex månaders fängelsestraff och ska även betala 116.028 kronor i skadestånd till småbarnsmamman.
Mannen slipper även denna gång utvisning, eftersom åklagaren aldrig yrkade på det."

http://www.friatider.se/k-nde-sig-kr-nkt-v-ldtog-svensk-sm-barnsmamma