söndag 27 april 2014

Samhällets övergrepp mot de som arbetar fortsätter

Dagens pensionärer betalade när de arbetade endast in pengar till dåtidens pensionärer.

Med det nya systemet som infördes tvingades en del av oss som arbetar ta dubbla bördan, både för dagens pensionärer och för vår egen pension, vi är därmed de största förlorarna i detta historiska taskspel.

Och nu ska vi som arbetar inte bara betala förra dagens pensionärer och spara till vår egen pension, vi ska nu även se vår egen framtida pension ytterligare urholkad för att ge dagens pensionärer mer (kom ihåg de hundratalet miljarder socialdemokraterna lyfte från pensionärerna när de hade makten som lämnade ett stort hål när de skulle putsa sina massarbetslöshetssiffror och bestämde sig för att förtidspensionera ett par hundra tusen medborgare).

http://www.svd.se/naringsliv/pengar/pension/en-pensionskrona-inte-langre-en-krona_3500100.svd

Till detta kommer att den som arbetar betalar mer skatt än motsvarande pensionär tvärtemot vad det lögnaktiga socialdemokratiska partiet hävdar. Den som arbetar betalar en ca 10%ig statlig löneskatt (allmän löneavgift) på sin lön, något som pensionärerna slipper. 

Jag kan bara säga ett stort FUCK YOU till det samhälle som begår denna ekonomiska våldtäkt och ett lika stort FUCK YOU till de politiker (S och V) som sprider sina lögner till det svenska folket och även till media som inte verkar vilja gå till botten och avslöja dessa lögner. 

Hittills har jag endast sett en tidning (DN) nämna bedrägeriet, detta för flera år sedan.
http://www.dn.se/debatt/pensionarer-beskattas-inte-hardare-an-lontagare