torsdag 25 januari 2018

#jagärhär - Mina Dennert visar färg igen

Nu bloggar man och skriver "#jagärhär startade i ett försök att stoppa det hat och den propaganda"

Nej Mina, man vill överrösta med sin egen vridna vänsterpropaganda som ska utmåla invandringen som positiv och tysta de som visar på verklighetens facit.

Dennerts naiva syn "Det är vi som växte upp utan TV, med en TV-kanal som fortfarande skiljer på online och IRL. Eller vi som var barn på 70-talet med Trazan och Banarne, barnprogrammet som fick 100% rating, dvs. ALLA svenska barn tittade på ett av avsnitten. Vi hade två kanaler att välja mellan. Det fanns nyheterna, vår lokala tidning, radion och kvällspressen. Och allt som sades och skrevs gick igenom redaktörer och ansvariga utgivare och om ett misstag ändå hade begåtts så kunde man enkelt skriva eller göra en rättelse följande dag som nådde samma läsare, lyssnare, tittare."

Nej Mina, då hade vi som sagt en statstelevision med sitt vinklade politiska budskap, något DU tydligen drömmer dig tillbaka till.

Hon fortsätter
"Därför står yttrandefriheten i centrum för debatten när vi går in i valåret 2018. Vad är journalistik, vad är nyheter och vad är propaganda? Vad är åsikter, vad är fakta och vad är olaga hot, förtal och hets mot folkgrupp? Därför har vi beslutat oss för att dela med oss av våra tankar och erfarenheter och vår expertis om sociala mediers möjligheter och begränsningar här på föreningens hemsida."

Er expertis ???

Hon fortsätter "#jagärhär arbetar för att fler ska kunna komma till tals och för att behålla samhällsdebatten saklig. Vi vill även sprida vikten av källkritik och faktagranskning."

Vilken bullshit...

Hon avslutar med "för att alla ska orka och våga uttala sig trots det utbredda näthatet. För att alla ska ha samma möjlighet att komma till tals."

Bland #jagärhär's medlemmar hittar man oerhört hatiska människor som försöker tysta opinionen, dvs tvärtemot vad man säger sig stå för.
 
https://www.jagarhar.se/kolumnen/jahbloggar/