lördag 20 januari 2018

Socialistiskt svammel

Socialisten Karin Pettersson svamlar som vanligt i sin ledare i Aftonbladet.

Hon skriver "Trump har ingen folklig majoritet, det har som sagt sällan icke-demokrater.".
Det bör då även gälla Hillary Clinton antar jag ... hon hade inte någon folklig majoritet, eller hur KP !

Hon kör vidare med "Nyckelfrågan framåt handlar givetvis om Sverigedemokraterna, det parti som åtminstone delvis går att definiera som antidemokratiskt. Det finns i dag en mycket stor folklig majoritet mot dem, över 80 procent."
Antidemokratiskt är det gamla kommunistpartiet numera kallat V och socialistfraktionen i S som ibland sticker upp sitt fula huvud. Av vilken anledning är SD antidemokratiskt ? Det svarar inte KP på. Det finns en mycket stor folklig majoritet mot S, ca 70%. Är därmed S antidemokratiska enligt KP ? MP har ca 95% av den folkliga majoriteten mot sig ...

Hon avslutar med "Demokrati överlever bara när politiker väljer att slåss för den."

Nej KP, - Demokrati överlever bara när folket väljer att slåss för den. Slåss mot socialism, kommunism, nationalsocialism, fascism och religiös fundamentalism. 
Rösta bort socialisterna i riksdagen !
 
https://www.aftonbladet.se/ledare/a/bKzWpk/idag-avskaffas-demokratin-via-valsedeln

Uppdatering - Ser att (s)vammlaren Karin Pettersson nu sparkas iväg snett och lämnar posten som politisk chefredaktör... ska bli kul att se om Schibsted nu ersätter henne med en seriös skribent eller om det blir ännu en socialist som kommer att hjälpa till att snabba på Aftonbladets förestående död.

https://nyheteridag.se/aftonbladets-politiska-chefredaktor-slutar/