söndag 15 december 2013

Peter Högberg (s) får hatmail rörande mig

Extremister inom socialdemokratin försöker påverka Peter Högberg att blockera mig från att utrrycka mina åsikter och kommentera på hans blogg !


Men debatten måste få vara spänstig. När jag sitter och skriver detta så landar detta mail in ” Tycker det är märkligt du tillåter en extremhögerskribent som Jonny Disenfeldt ge kommentarer på din Blogg. Det är många på sossebloggen som avstängt honom från Kommentarer. Råd: Gör så även du, Innan han lurat in dig i en fälla.” Jag svarar att alla som håller sig inom lagens råmärken är välkomna att kommentera och att man tar debatten för eller emot. Men då kommer nästa svar ” Jonny bedriver Högerpropaganda på din blogg. och hånar sjuka, arbetslösa. pensionärer.Inser du inte att han utnyttjar din Blogg för att föra fram sin extrema högerpropaganda där han t.o.m kan sägas skriva om fakta men där jag hittils aldrig sett uppgift om Källa. Han är avstängd från flera bloggar och kommentarssammanhang .Men inte hos dig. Mycket märkligt att du låter en extremhögerskribent få håna och provocera EX han skrivit:
"Den som saknar förmåga att debattera är väl du, en åldrig skånskt präglad haverist.  Du har visst uttryckt glädje över när en moderat avled tragiskt.  Du attackerar på ett vedervärdigt sätt allianspolitiker och till och med socialdemokrater som inte är socialister och extremister som du själv.."Jag tror inte du har koll på Disenfeldt.” Jag suckar och känner hur skribenten inte klarar debatten utan vill stänga av dem som inte är politiskt korrekta enligt hans egen definition. ”Som sagt Jonny är avstängd på massor sossebloggar. Han provocerar Jag vet det. Jag tycker inte du är en seriös Bloggare om du låter en som honom få fortsätta som han gör på din blogg. Tror inte alls du har full. Där misstror jag dig starkt. Sossebloggen ska vara en sosseblogg inte en Blogg där extremhögern tar för stor plats”. För mig är det enkelt att låta alla komma till tals och som jag skrev igår: 

Min kommentar ( :

Så då är jag en "extremhögerskribent" då... snart är jag väl rasist, neofascist etc ... socialistiskt nyspråk a'la George Orwell är nära tror jag, "doubleplusgood" ....

Jag har blivit avstäng från S-bloggarna av Tord direkt efter att jag påpekat ett antal gånger att personer som t.ex "Bert"/Bertil Lundmark och andra skrivit vedervärdiga saker om allianspolitiker.

Det är just denne "Bertil Lundmark" som till exempel utbrast i glädje när en moderat avled tragiskt. Han förespråkar livstidsstraff för allianspolitiker med mera. Han attackerar (likt Silfverstrand) socialdemokrater och tar sig rätten att anse vad en socialdemokrat ska vara och inte vara.

Det vi vet är ju att "Bert" hålls om ryggen av Tord Oscarsson och Bengt Silfverstrand (den senare dömd för förtal) och dessa påstår sig veta identiteten på denna pseudonym och trots alla övertramp har de ännu inte gett "Bert" någon reprimand. Jag finner det märkligt att de skriverier som vissa skribenter gör tillåts stå kvar hos en del S-bloggare. Tonen hos en del S-bloggare har även den ibland passerat rimliga gränser.

Jag refererar ofta med länk till de faktauppgifter jag ger, saknas det och någon ber om det så försöker jag lägga till länk så det påståendet är inkorrekt.

Jag är demokrat , inte socialdemokrat, bara demokrat.
Jag ogillar fascism, nazism, kommunism, socialism och religiös fundamentalism.

Peter Högberg tillhör de få socialdemokrater som jag läst som har en ryggrad, en människa som inger förtroende. Det betyder inte att jag håller med nämde i allt, absolut inte men jag har full respekt för Peter och skulle gärna se honom som riksdagsman.


Socialdemokrater som Tord Oscarsson, Bengt Silvferstrand och Bo Widegren är partiets värsta fiende enligt mitt synsätt, de är bra valarbetare för alliansen men att vi skattebetalare ska ha stått för deras leverne är beklämmande.
Bo Widegren kallade mig bland annat skitstövel, ett epitet som kommande från honom är att betrakta som positivt....

http://rogerjonssons.blogspot.se/2013/12/har-daltas-inte.html?showComment=1386422881952#c5197948060246639747