måndag 4 september 2017

17 årige afghanen (?) som utförde mordförsök på svensk polisman är 25 år ?

"Ytterligare motstridiga uppgifter framkommer nu om den yngling som i torsdags knivhögg en polis i nacken i samband med “ensamkommande-strejken” på Medborgarplatsen i Stockholm. Initialt sades att det rörde sig om ett s.k. “gatubarn” från Marocko. Sedan avslöjades att mannen talar dari och sannolikt är från Afghanistan. Nu ifrågasätts även gärningspersonens ålder. Enligt dokument är “17-åringen” i själva verket 25 år gammal.
Det är i handlingar som upprättats av Socialtjänsten och refereras i domstolshandlingar som ”17-åringen” själv vidgår att han egentligen är 25 år gammal. Han ska trots detta ha haft plats på ett HVB-hem för barn, en boendeform som är extremt kostsam för skattebetalarna och endast avsedd för minderåriga. Det är oklart varför HVB-hemmet inte informerades och ”17-åringen” flyttades till ett boende för vuxna asylsökande."

"Enligt uppgift bor ”17-åringen” inte längre kvar på HVB-hemmet, utan har flyttat hem till en medelålders svensk kvinna, som emellertid inte vill svara på några frågor om sin relation till ”17-åringen”. Efter det begångna brottet ska gärningspersonen emellertid få ny adress igen, på ett s.k sis-boende för tvångsomhändertagna ungdomar. Även detta är en mycket dyr och skattefinansierad boendeform – en plats kostar ca en halv miljon kronor om året."
 https://samnytt.se/17-aring-som-knivhogg-polis-i-sjalva-verket-25-ar-gammal/
Så en batikhäxa kan ha funnits i bilden även där ett tag ...