tisdag 8 maj 2018

Notiser

Aftonbladet: 99 av 112 gruppvåldtäktsmän har utländsk bakgrund
"I mars publicerade Expressen en "unik kartläggning" av män som fällts i domstol för gruppvåldtäkt mellan 2016-2017. Nästan alla, 42 av 43, hade utländsk bakgrund. Nu har Aftonbladet gjort en egen undersökning med liknande resultat."

Invandrare bakom 9 av 10 skjutningar i Sverige
"Unga män med invandrarbakgrund ligger bakom nästan alla mord och mordförsök som sker med skjutvapen. Det visar en färsk undersökning från DN. De flesta har sitt ursprung i Mellanöstern och Nordafrika. ... Den stora majoriteten av männen, runt 80 procent, har sina rötter i Mellanöstern och norra Afrika. De flesta kommer från Irak, Iran, Libanon, Turkiet, Somalia och Eritrea."

Ensamkommande försökte mörda svensk tonåring med kniv
"En ensamkommande från Afghanistan är häktad av Lunds tingsrätt på sannolika skäl för ett mordförsök på en 17-årig pojke med svensk bakgrund i centrala Staffanstorp den 28 april. Enligt uppgifter till Samhällsnytt gick afghanen innan mordförsöket runt i samhället och skrek att han ville knivhugga någon. Pojken fick flera knivhugg och blev allvarligt skadad. "
Så var då även Staffanstorp drabbat.

Hederskulturen når lågstadiet.

Mördaren som slår och våldtar kvinnor
"Mats Ludvigssons offer är nästan alltid kvinnor. Han dömdes redan som 19-åring för att ha mördat en 78-årig kvinna. Sedan dess har han dömts för flera fall av misshandel och grova sexualbrott mot kvinnor.
I dag är han 42 år. Sedan förra veckan är Mats Ludvigsson häktad som misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i ett parkeringshus i Växjö."
Vad sägs om livstid?

Syrier döms för våldtäktsförsök i Uppsala
"En 30-årig syrier döms till fängelse för en våldsam sex­attack mot en 23-årig svensk kvinna, men utvisas inte. Syrierns 70-åriga flickvän berättar att mannen ofta är ute på stan och antastar unga kvinnor."

Ung kvinna gruppvåldtagen av invandrare i Borlänge – massmedier ambivalenta om signalement
"En ung kvinna våldtogs utomhus i centrala Borlänge natten mellan torsdagen och fredagen. Polisen är sparsam med signalementet men har gått ut med att de misstänkta är av utländsk härkomst. Samtidigt kritiseras olika medier, däribland SVT, starkt av allmänheten för att de väljer att mörka uppgifter."

Sked i trosa – ska förhindra barngiftermål och könsstympning
"Göteborgs-Posten rapporterar att Göteborgs kommun nu mobiliserar för att förhindra barngiftermål och könsstympningar. En metod för barnet att varna om detta uppges vara att placera en sked i trosan för att på så sätt larma säkerhetspersonal på framförallt flygplatser."

Tafsande chaufför slapp straff eftersom “förlorat arbete är straff nog”
"Tidigare i år dömdes taxichauffören Muhamet Mehmeti för att under arbetstid och i taxibilen ha förgripit sig sexuellt på en ung tjej. Men domstolen lät sexbrottslingen komma undan med en varning eftersom de ”förutsätter att Muhamet Mehmeti vid denna utgång kommer att förlora sitt arbete som taxichaufför”. Men när Nya Tider ringer till Varbergs taxi får vi veta att Muhamet Mehmeti fortfarande arbetar kvar."

Nackapolygamistens döttrar fick skyddat boende efter misshandel och tvångsgifte
Skandalen växer.

Fem personer häktade för väpnad gänguppgörelse i Värnamo
Albansk gängkriminalitet.

Gängets brutala rån mot fågeluppfödaren - syrian dömd.

Så påverkades Blekinge av flyktingmottagandet
"Många verksamheter i Blekinge har upplevt stora svårigheter och påverkats mycket av mottagandet av flyktingar till länet. Det visar den lägesrapport som länsstyrelsen nu sammanställt."

Koranläsning i undervisningen på skolor i Vingåker
"Två skolor i Vingåker ha anmälts till Skolinspektionen sedan det förekommit bön och Koranläsning under modersmålsundervisningen,"

Våldsamt elevkaos på Malmöskola
"Nyligen tvingades inspektörer från Arbetsmiljöverket att låsa in sig när aggressiva elever gick till attack. Omdömet i rapporten efter inspektionen handlar om en skola i ”totalt kaos”."

Islamisk förening portar homosexuella: ”Homosexualitet går emot Koranen”
"I Trollhättan får Islamiska kulturföreningen bidrag för att bedriva verksamhet för ungdomar. Föreningen uppger samtidigt att de inte välkomnar homosexuella in i sin verksamhet, något som kan leda till att de blir av med sitt bidrag."

Fega Vällingby bibliotek backar för kommunist- och diktaturhyllarna

Krisen i Kungsbacka: 80 miljoner till husvagnsboenden och svår systemstress
"Regeringens ogenomtänkta migrationspolitik drabbar nu landets kommuner hårt. Kunsgbacka är en av dem som får ta smällen och de ledande politikerna är både arga och förtvivlade. Bara inköp av husvagnar går på 80 miljoner och hela den kommunala verksamheten drabbas av svår systemstress."

Högskoleprovet byter dag av religiösa skäl
"Tentamensdagen byts från en lördag till en söndag eftersom vissa provdeltagare (muslimer) ej kunnat skriva på lördagen på grund av religiösa skäl. Men istället väljer de alltså att framöver hålla provet på söndagar, vilket är den kristna vilodagen." Notera även att arbete är förbjudet på söndagar för judar.

När Özz mötte Janne: En kulturkrock mellan skam och skuld
Ledarsidorna skriver.

Morgan Johanssons vilseledande facit om brotten
"I BBC förtiger justitieminister Morgan Johansson centrala fakta om svensk brottsutveckling och överrepresentationen av invandrare i fängelserna. Och på sin egen hemsida om migration och brott har regeringen smugit in en förändring och förvandlat en myt till ett faktum på bara någon vecka. "

85 procents arbetslöshet bland migranter i Nederländerna
"Även framtiden ser dyster ut då experter tror att andelen endast kan öka till omkring 40 procent under de närmaste tio åren. ”De infödda finansierar en arbetslös minoritetsunderklass.”

Var beredd att vad som helst kan hända i Sverige
Lars Åberg skriver i GP om ett Sverige under förfall.

Ambulanspersonal bestals under pågående livräddning
"Medan ambulanspersonalen jobbade med livräddning stals deras värdesaker. ”För 25 år sedan kunde bilen stå olåst.”"
Det nya Sverige.

Mahmoud Abbas gör bort sig- talar som en nationalsocialist om judar 
DRA IN BISTÅNDET NU !
Palestinska terrorister blir mångmiljonärer i fängelset
MP ställde in talespersonens medverkan i Aktuellt: ”Sätter munkavle på honom”

Islamiska Staten hotar slå till mot VM

Muslim - "Måste inte ta 20 år innan Sverige blir ett muslimskt land”

Svenska institutets marknadsföring mot arabiska länder är feminismen och jämställdheten bortplockad
"På webbsidan sweden.se förklarar Svenska institutet varför det är bra att flytta till Sverige. En sak som framhålls på engelska, ryska och kinesiska är hur jämställt Sverige är. Men på arabiska nämns det knappt med ett ord."

Försäkringskassans uppror mot regeringen
"Högt uppsatta chefer på Försäkringskassan rasar mot regeringens beslut att sparka generaldirektör Ann-Marie Begler.
Beslutet beskrivs som en "valtaktisk manöver".
Nu kräver de att regeringen ska återinsätta Begler"
GW ger kritik mot Strandhäll
Regeringens beslut att avsätta Försäkringskassans generaldirektör Ann-Marie Begler får skarp kritik.

Lamotte om Stefan Löfvens debattfiasko
Stefan Löfven: Sverige har tagit emot för många invandrare - "fascistiskt" tal ?
S stramar upp flyktingpolitik - S går full nazi enligt eget språkbruk...
Ledarsidorna om S helomvändning i migrationspolitiken
Socialdemokraten Sara Karlsson lämnar riksdagen
S-regeringens "fascistiska och rasistiska" politik blev tydligen för mycket. I alla fall var det ju för ett par år sedan enligt samma parti fascism och rasism...
S uppträder som att regeringen upphört

Statsministern ljög för TT – migrationsministern tvingades pudla på sociala medier
"Stefan Löfven var tydlig i ett uttalande till TT efter förmiddagens presskonferens att barn till papperslösa inte ska kunna gå i svensk skola: ”De som fått nej ska inte kunna ta del av svensk välfärd”, betonade statsministern. Senare under dagen tvingades migrationsminister Heléne Fritzon (S) att backa från påståendet: ”Det finns inget förslag vad gäller att neka papperslösa barn skolgång och vi har inga planer på det”, skriver hon på Facebook."

Orbán hotar stoppa EU-budget: "Inte ett öre ska ges till migranter"

Bloomberg om den fallande kronan: "Svenskarna blir mycket fattigare"
"Den svenska kronan faller dramatiskt och nu varnar Bloomberg för att svenskarna håller på att bli "mycket fattigare". Företagare och ekonomer oroas för att Riksbankens politik undergräver valutan och skapar inflation."

Greider orolig för S-kollaps efter nya migrationspolitiken
"– Jag tror att de har mer eller mindre panikstämning i partiledningen just nu, säger Greider i "P1 Morgon"."
En liten silverkant, på det mörka molnet tack !

Vänstermobben slår mannen blodig

Delade Facebookinlägg om gruppvåldtäkt och invandring – risker att inte bli antagen på utbildning
DDR 2.0 ?

Skattebetalarna står för GU-rektorns 60-årsfest
"Trerätters middag med Kalix löjrom, rostad pilgrimsmussla och kalvfilé stod på menyn då Göteborgs universitets rektor Eva Wiberg med familj bjöds på 60-årsfest i april.
...
Och universitetet stod för notan.
– En personalsocial aktivitet, enligt Eva Wiberg.
När hennes rektorskollega i Stockholm fyllde 60 blev det betydligt enklare – med tårta och kaffe i biblioteket."
Ällt är sig likt ... dags att hon betalar själv !

"När den kända nationalisten Nils-Eric Hennix anmälde Aftonbladet för upphovsrättsbrott lade polisenheten NOA i Stockholm ned ärendet direkt. Men när den nationalistiska nättidningen Petterssons blogg anmäldes för samma sak, ryckte samma poliskontor ut och tog bloggaren till förhör och skickade utredare från Stockholm. ”Vi kommenterar inte enskilda fall”, svarar Alma Skarrie på NOA:s enhet i Stockholm för immaterialrättsfrågor, på frågan varför de behandlar lika anmälningar så olika."