måndag 11 juni 2018

Ett Sverige i fritt fall - Vad ska vi visa de ansvariga politikerna den 9:e september ...

ESO-rapporten: En helt nödvändig beskrivning av de ekonomiska konsekvenserna av migrationen
Under torsdagen presenterades en rapport från Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi, ESO, som studerat sysselsättningsnivån hos flyktingar mellan 1983 och 2015. Studien visar bland annat att integrationen av flyktingar gradvis försämrats under perioden, och att en genomsnittlig flykting utgör en kostnad på 74 000 kronor per år för de offentliga finanserna.
74000 * 53 år ... per person ... de senaste årens invandring är ännu dyrare på sikt ...

Ingen oenighet om flyktinginvandringens kostnader
"Kostnaderna förenade med flyktinginvandringen är ingen het potatis inom vetenskapen, vilket det framstår som i medierna. Tvärtom är det korrekt att påstå att det råder vetenskaplig konsensus om att flyktinginvandringen med rådande sysselsättningsgrad bland flyktingar är en kostnad för de offentliga finanserna, konstaterar Mats Hammarstedt, professor i nationalekonomi. "

Expressen - Okända eleven visade sig vara våldtäktsman och kidnappare
En skakande berättelse - "Trots kontakt med tre städers socialtjänst kunde nyanlända Amar, 14, gå med vapen till skolan, kidnappa chaufförer och prostituerade, sälja droger i tvättstugan och smälta in i skolklasser han inte gick i. I folkbokföringen är han fortfarande minderårig. Nu förs han till Kumlaanstalten."

Pojkar utsattes för våldtäktsförsök av andra pojkar på lågstadieskola
"Länstidningen i Södertälje rapporterar om grova sexuella övergrepp på en lågstadieskola i Södertälje. Bland annat ska pojkar ha blivit utsatta för försök till våldtäkt av andra pojkar."

Ljög om sin ålder – fick lägre straff för knivattacken
"Den afghanske man som knivhögg polisen Ted Eriksson på Medborgarplatsen i Stockholm prövas som under 21 år av svensk domstol, vilket ger ett lindrigare straff.
När Expressen träffar mannens familj i deras hem i Iran är det första gången de får höra vad sonen har gjort – och att han dömts till fem års fängelse för mordförsök.
– Han är 25 år gammal, säger mannens mamma Fatemeh."

27 av 40 förskolor är för att tvinga barn bära slöja samt GP
"Flera kommunala förskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö uppger att de kan tvinga barn bära slöja om föräldrarna vill det. Av 40 kommunala förskolor svarar 27 att de inte har några problem med att kontrollera så att barnen bär slöja."

Aftonbladet - ”Svenska lagar tillämpas inte här” och NB
"Kvinnor i förorten har blivit några av valrörelsens nyckelpersoner.
Men många anser sig svikna av politikerna – och målar upp en nattsvart bild av livet i förorten:
– Hedersbegreppet är större än döden här. Islamister kontrollerar gatorna och indoktrinerar små barn, säger aktivisten Zeliha Dagli."

"Religiös/kulturell könsstympning av småflickor inom vissa invandrargrupper har på senare tid blivit en ny ‘utmaning’ för polisen på många håll i Sverige. En sådan plats är Linköping där Hyresgästföreningens lokaler används för de grymma övergreppen. Emma, som blev vittne till en av de primitiva ritualerna, berättar för NT om den omskakande upplevelsen."

"I en förskoleklass i Haninge kommun har svenska skolbarn på sex år under en tid mobbats av sina jämnåriga, muslimska skolkamrater bland annat för att de äter fläskkött och bär shorts i det försommarartade vädret. Vuxna icke-muslimer får även utstå glåpord för att de inte bär slöja. Haninges ansvariga grundskolepolitiker tycks vara tämligen oinformerade, kommunens grundskolechef vill inte svara på frågor om omvänd rasism, och många föräldrar är nu upprörda."


Ledarsidorna : Hazarerna och myten om den iranska tvångsrekryteringen
"Borlänge Multikulturella Förening får miljonbidrag av skattebetalarna för att bekämpa fördomar om att invandrare begår brott. Men föreningens grundare Noredin Shivan, 28, förekommer under tolv avsnitt i belastningsregistret och har nu dömts till fängelse för att ha våldtagit en sovande alkoholpåverkad tonårsflicka i Borlänge."

Expressen - Kvinnorna som blev kvar – nu berättar de och Samhällsnytt
"På torsdag väntas riksdagen rösta igenom lagförslaget som ger 9 000 ensamkommande afghaner rätt att stanna i Sverige.
Hälften av dem har levt i Iran, och nästan alla är män. Så var är alla kvinnor?
Expressen åkte till Iran för att höra deras berättelser – och för att se vad männen flytt från."