söndag 19 juni 2016

Om EU

Jag växte upp i ett Sverige präglat av ett parti som styrt i alla tider och som drogs sig allt mer mot  socialismens avgrund.

Det var ett Sverige där socialdemokraterna ägnade sig åt illegal övervakning/åsiktsregistrering av oliktänkande genom sin egen olagliga säkerhetstjänst.

Ett Sverige där ledande socialdemokrater förespråkade förbud mot innehav av parabolantenner i sann DDR-stil.

Ett Sverige där ledande socialdemokrater som Birgitta Dahl försvarade massmördaren Pol Pot i Kambodja.

Ett Sverige där S tillsammans med LO planerade att nationalisera och ta över alla större/medelstora företag samt låta politiker/fackrepresentanter besätta styret av dessa (Meidnerfonderna som blev de urvattnade löntagarfonderna).

För att kunna ta steg bort från skapandet av ett nytt DDR här i Sverige var valet för mig självklart när det gavs möjlighet att rösta om medlemskap till EU. EU var en kugge i maskineriet som skulle kunna rädda Sverige från att hamna i avgrunden så valet var enkelt, JA till EU, nej till proletariatets diktatur i Sverige.

Nu, 2016, så är läget helt annorlunda. Visst finns fortfarande hotet från socialister inom S och V, visst finns hotet från miljöfascisterna i Mp men dessa hot är nu mycket mindre än då.
Däremot har EU inte lyckats förnya sig utan fastnat i sin form. EU är en administrativ koloss som ägnar större delen av sin budget åt att subventionera olönsamma bönder och att slösa miljarder på vansinniga infrastrukturprojekt för att smörja olika regioners galenskaper. EU fortsätter det direkta vansinnet att spendera miljarder på att flytta sina möten mellan Bryssel och Strasbourg för att stryka  fransmännens fåfänga medhårs.

Vid tröskeln till EU står nu Turkiet, en stat som passerat gränsen till diktatur, styrd alltmer av religiösa muslimska intressen och som håller EU gisslan och som innebär det totala sammanbrottet för EU om de tillåts komma med.

Lägg till detta den totala kollaps vad gäller försvaret av EU's yttre gränser som i kombination med Lövfens rödgröna regerings totala inkompetens nu satt Sverige i en situation där den Svenska välfärden raseras pga att vi ska försörja flera hundra tusen nyanlända ekonomiska migranter.
Den svenska arbetslösheten ökar rejält under de kommande åren trots högkonjunktur, utlandsfödda är i majoritet bland de arbetslösa, snart har vi 1 miljon människor i Sverige som är bidragsberoende, skola vård och omsorg befinner sig i fritt fall, alla resurser koncentreras på dessa ekonomiska migranter och den välfärd vi svenskar varit vana vid faller sönder, den gäller inte oss längre.

Av dessa skäl är det dags att säga NEJ till EU och JA till att återigen bygga det svenska välfärdssamhället. Vi får hoppas att England röstar NEJ till EU och leder vägen !