torsdag 16 juni 2016

Våldtäktsman blir ung på nytt

"Ett så kallat "ensamkommande flyktingbarn" som enligt folkbokföringen är 20 år gammalt får stanna i Sverige trots att han i tisdags dömdes till skyddstillsyn för att ha våldtagit en 13-årig flicka. Nämndemannen Per-Erik Gustafsson (S) vill att 20-åringen slipper straff helt och hållet."

"17 år på nytt
Gärningsmannen, ett ensamkommande flyktingbarn från Jemen som kom till Sverige 2013 och som då påstod sig vara 17 år gammal, kunde ganska snabbt gripas. Mannen, som enligt uppgifterna från sin asylansökan idag är 20 år, fick några veckor före sin 18-årsdag i maj 2014 permanent uppehållstillstånd i Sverige på grund av "synnerligen ömmande omständigheter".
För domstolen har flyktingbarnet hävdat att han ljög för de svenska myndigheterna när han sökte asyl sommaren 2013. Han var inte 17 år då, påstår han. Istället var han bara 14 år och är alltså 17 år idag. Det är en förklaring som domstolen har gått med på och när domen föll i tisdags slapp det 20-åriga flyktingbarnet fängelse. Istället dömdes han till "skyddstillsyn med särskild behandlingsplan". Efter avslutad behandlingsplan kommer han dessutom få stanna i Sverige."


 http://www.friatider.se/20-arigt-flyktingbarn-valdtog-13-arig-flicka-i-mariestad-slipper-fangelse-och-far-stanna-i-sverige

Sverige är inte längre en rättstat, istället har Sverige blivit rätt stat åt de grovt kriminella...