tisdag 30 juli 2013

Roger Jönsson och åsiktsregistrering

Han skriver
Har du pratat med personalen inom sjukvården i Skåne? Du bor ju här i landskapet. Gå in och berätta om detta. Personalen kommer att kunna berätta för dig om alla organisationsförändringar som var tänkt att ge besparingar men som inte lett någonstans. Även det du beskriver har sjukvården utsatts för i Skåne. Nu kom det inte underifrån utan ovanifrån. Om det kommer underifrån är det klassisk socialdemokratisk politik, att ge personalen ansvar. Det sker inte i Skåne. Sedan ligger Skövde i Västra Götaland som styrs av S.

Så Jonny Disenfeldt. Det finns förklaring. Kul att du skriver om mig på din blogg nu. Det var väl inte så svårt att visa vem du är. Noterar att du sätter etikett på mig som socialist. Tänk på att jag är socialdemokrat och en progressiv sådan men du får mer än gärna använda socialist.https://sv.wikipedia.org/wiki/Socialism

Till er läsar: Vad ska vi kalla Jonny Disenfeldt från Staffanstorp?


Mitt svar :


Varför skulle jag prata med dem, det vore bättre att de kontaktar dem som gjort den organisatoriska förändringen som gav så goda resultat.

Att politiker är duktiga på att organisera om med usla resultat är inget nytt. Denna omorganisation jag refererade till styrdes av personalen själv.

Att visa vem jag är kommer inte att tysta min röst, du kan kalla mig demokrat.


---
NOT : Det finns vänsterextremister som  inte kan hantera motståndare på annat sätt än att ge sig på personen. Det är något historien lärt oss.


Socialism, kommunism, fascism, nazism och religiös fundamentalism härstammar från samma mänskliga svaghet för att vilja förtrycka andra.