söndag 8 september 2013

Socialdemokrat anklagar alliansen för att vara smutsbrun

Socialdemokraten/socialisten Björn Andersson skriver (http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1749&blogg=61411)

"Idag röstar folk på denna smutsbruna högern som lånar, privatiserar och stärker kapitalismen. Kapitalismen är hunden och ägaren är regeringen och dess stödparti Sverigedemokraterna."


 Min reaktion : Det är just tack vare kapitalismen (reglerad av en stark stat) som vi lever i ett välfärdssamhälle. Björns socialism har de senaste 100 åren visat vilket avskyvärt samhälle som medborgarna tvingas leva i. Björn drömmer om sin DDR modell a'la Sverige.

Hans och många av hans partikollegers syn på alliansen borde innebära att inget av allianspartierna tar i tång med detta smutsiga antidemokratiska parti (S) så länge man inte rensar bort sin antidemokratiska vänsterextremistfraktion.

S är berett att regera tillsammans med V, ett parti med lång tradition av samarbete med kommunistregimer världen över, inte minst den avskyvärda DDR staten. En stat som byggde en mur kring sig för att hindra människor att söka sig friheten. Ett parti (V) vars förre partiledare Lars Ohly grät när muren föll.

Ett part vars nuvarande partiledare sagt sig vara kommunist för inte alltför länge sedan.

Vad gäller riksdagsarbetet så röstar S emot regeringen ungefär lika ofta som Sd, är de smutsbruna eller blodröda (av människooffer genom historien) eller både och med tanke på socialdemokraterna tankar om rashygien för inte alltför länge sedan ...