lördag 7 september 2013

Socialdemokrat visar sin gemenskap med fascister i sin syn på staten Israel och judar

Den socialdemokratiska nätroten (http://www.socialdemokraterna.se/netroots/) Squareeye skriver :

Om nu apartheidstaten Israel kommer in i EU ser jag bara ett stort världskrig framför mig. Ska dessa ultrasionister nästla sig in i EU så ser jag bara framför mig ett stort helvete. Israel räknar med att då få militärt stöd från EU om dom angrips. Det är det absolut farligaste EU kan göra och tänk så många ultrasionister som kommer att röra sig helt fritt inom EU och bosätta sig varsomhelst, NICE!!
Israel vill att hela EU blir en enda stor lycklig sionistisk familj. Tänk så många Västbanken det kommer att bli för då säger dom väl att Gud har gett dom EU som det utvalda folket. Det tror jag är en våt dröm för Israel. Om Israel kommer in i EU då hoppas jag verkligen att jag är död vid det laget för det är det absolut värsta jag kan tänka mig.
EU ett fredsprojekt!!? Jag skrattar knäna av mig. EU är ett fascistprojekt. Det är för bövelen ett skräckscenario! Israel vill bara nästla sig in och det är AIPAC som trycker på förstås.

Min kommentar : Behövs väl egentligen inte. Extremismen bland socialdemokrater/socialister talar sitt tydliga språk.


Fascism, nazism, kommunism, socialism och religiös fundamentalism, alla är de del av människans mörkaste och grymmaste uttryck.