onsdag 13 januari 2016

Kommunals rövhål

Med jämn periodicitet visar de fackliga ledarna upp vilka korrumperade inkompetenta rövhål de är. Denna gång var det kommunals ledning som kommer i rampljuset, de har i ett handelsbolag (!) bedrivit sina dåliga företagsaffärer och slösat bort över 300 miljoner av medlemmarnas avgifter, de har rest runt i världen och svirat om på fackets bekostnad... allt är som vanligt alltså.

Stormen mojnar snart, i värsta fall får någon lämna skeppet med en rejält tilltagen fallskärm och sedan börjar cirkusen igen. Medlemmarna är naiva och fortsätter att betala sina avgifter.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article22070298.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article22070892.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22081539.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article22081535.ab

Uppdatering : Rövhål 1 avgår , offrar sig ..."Nu lämnar förbundskassören Anders Bergström alla sina uppdrag.– Jag har inte varit helt sanningsenlig, säger han under en presskonferens."

Hur ser hans avgångsvederlag, fallskärm och pensionsförmåner ut ...

Ska inte Annelie Nordström och övriga högsta höns också avgå ... alla de som är ansvariga för att 320 miljoner dumpats via ett handelsbolag !!! till lyxkrogen ... 
"Hon säger också Kommunal ska se över om restaurangen är en ”lämplig satsning”."

Den var olämplig redan från början liksom allt annat... inklusive ön med egen hotel/restaurang, badtunnelekarna och supandet på medlemmarnas bekostnad samt föralldel även de löjeväckande höga lönerna och förmåner som ni skapat er.

Angående superiet : "Lådvis med vin langas då och då upp till Kommunals stora festvåning på Hagagatan i Stockholm.Fackförbundets krog Metropol Palais fungerar som ombud och tar emot alkoholen innan den förs vidare till festvåningen som saknar alkoholtillstånd.
Allt ifrån städpersonal till servitriser beordras att köra alkoholen på pirror till Kommunal trots att det strider mot reglerna."
"I Kommunals festvåning kan höjdarna inom facket umgås och festa lite mer privat än ute på stan. Lokalen är inredd med en fest- och matdel, och en del för avkoppling med jacuzzi. Våningen ligger högst upp på taket och har flera stora fönster på rad med utsikt rakt över centrala Stockholm.
Våningen renoverades och byggdes om för några år sedan och är i toppskick med bland annat mosaik i spadelen."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/granskning/article22070888.ab 

Uppdatering : Rövhål 1, Anders Bergström "Jag är till mera skada än nytta för Kommunal, sade han vid en presskonferens.
Bergström lyfter dock en rejäl fallskärm. Förbundet uppger att han pensioneras den dag han fyller 60 år, den 15 november 2018. Fram till dess får han 78 procent av sin lön, som är på 72 389 kronor i månaden, uppger Kommunal. Ersättningen, totalt alltså närmare två miljoner, minskas dock med eventuella övriga förvärvsinkomster."
 http://www.svd.se/kommunals-kassor-avgar-efter-porrskandalen/om/kommunals-lyxkrog