lördag 23 januari 2016

Notiser från ett Sverige i förfall

Statsministerclownen Löfven säger att det inte är migranter som ligger bakom de sexattacker vi nu ser i alarmerande takt ökas i Sverige och övriga Europa, speciellt i Sverige menar han att det är något typiskt svenskt....
Lövfen lägger locket på

 Polismyndigheten har beslutat att hemligstämpla hur många brott som begås på asylboenden runt om i landet...
Polisen lägger locket på 
Censur 
Sverige på väg mot diktatur

10-årig pojke våldtagen på asylboende ... 
"Polisen är förtegen och vill inte uttala sig om fallet.
- Jag kan inte säga någonting, jag får inte säga någoting. Det är sekretess på alla våra ärenden, säger Lena Kjellmodin, chef för polisens barngrupp som arbetar med brott i nära relationer."

Kräsen migrant
 "Förhållandena var outhärliga. Det låg mitt ute i ingenstans. Närmaste busshållplatsen var två kilometer bort, och till den närmaste staden, Skara, var det nästan två mil.... Maten serverades på ett sätt som fick oss flyktingar att känna det som att vi tog maten från serveringspersonalen. Borden vi åt vid var smutsiga"

Svenska lagar gäller tydligen inte för migranter...
"I polisförhör säger 22-åringen att han tappade sitt körkort för nio månader sedan när han kom till Sverige. Han uppger att polisen ville att "han skulle ordna en kopia av sitt bosniska körkort" men att han inte vill göra detta, på grund av att han "har problem i Bosnien och kan därför inte ordna en kopia förrän det är lugnt igen" och att han "inte får berätta" att han är i Sverige....
Alla fyra domarna var eniga i beslutet att det är upp till åklagaren att bevisa att en invandrare som påstår sig ha tappat bort ett giltigt körkort och inte heller vill kontakta myndigheterna i hemlandet för att erhålla ett nytt körkort, faktiskt inte har körkort.
Polisens utredare i Karlskrona Helena Renberg säger att hon har ett trettiotal liknande fall på sitt bord
Körkort behövs ej...

Arbetslösheten kommer att explodera
Det är inte den lilla delen med en adekvat kompetens för svensk arbetsmarknad som är utmaningen, det är den stora delen utan arbetsmarknadsadekvat utbildning som är det. En syrier i arbetsför ålder har i snitt 7,1 års skolunderbyggnad, en somalier 1,8 år.

Eritraner fast för gruppvåldtäkt

Muhammed försökte våldta svensk kvinna

Anarki på skolan, gissa varför ...

Offer för migrant
"Enligt 15-åringens pappa hamnade hans son i bråk med en 14-årig flyktingpojke från Syrien innan jullovet efter att 14-åringen antastat en tjejkompis till Arminas."

Samhällets kollaps

Orimlig lönesättning
Och ännu värre .. SEB:s chef roffar åt sig av aktieägarna

Mer korruption, denna gång inom polismyndigheten


På den positiva sidan ser jag att i Danmark ska det serveras mer fläskkött, bra tänkt !
Mer griskött är bra

Fy faan vad bra det rullar på i Sverige ... eller ?