söndag 15 oktober 2017

#jagärhär - Åsiktpolisen från vänsterns avgrund

"Twittrade om trollfabriken #jagärhär, då förlorade Bilyana sin universitetspost"
https://www.nyatider.nu/twittrade-om-trollfabriken-jagarhar-da-forlorade-bilyana-sin-universitetspost/

Katerina Janouch skriver upplysande om #jagärhär :
http://katerinamagasin.se/min-obekvama-kritiska-rost-kommer-ni-aldrig-kunna-tysta/
http://katerinamagasin.se/jagarhar-gjorde-mig-till-hatare/
http://katerinamagasin.se/sang-med-svt/

Mina Dennert, skapare av #jagärhär går ut med att man inte anmäler sidor ... vad skrev hon då till Marc Zuckerberg i sitt öppna brev ...

"Facebook har vid flera tillfällen gått ut och lovat krafttag mot näthatet och gett löften om att ta bort allt hat inom 24 timmar från publicering. Men ni förlitar er på oss användare att hålla hatet borta. Och visst är det genom samarbete som de bästa resultaten nås.
Tyvärr upplever vi inte att Facebook samarbetar särskilt väl på den här punkten. Ibland känns det nästan som att ni motarbetar oss. Varje hatiskt inlägg, varje hatisk grupp, kräver hundratals anmälningar för att noteras av Facebook. Det finns tusentals sidor bara på vårt språk, och miljoner och åter miljoner kommentarer.
Vi kan inte anmäla dem allihop. Och ni tar inte heller bort det.
Inte ens det som ni meddelar oss faktiskt är hatiskt, även efter er standard. I vissa fall har sidorna försvunnit temporärt i några timmar men sedan återkommit med exakt samma innehåll."


http://www.dennert.se/?p=1397

En farlig vänstergrupp som vill styra och kontrollera vad som sägs.

Bakgrunden hittar man i hennes arbete med Arenagruppen (vänster).
Hon säger . "– För ett år sedan stod vi på tågstationerna och nere i hamnen och ropade "Väkomna!", alla hjälpte till, och sen bara svänger det. Det är läskigt. Nu säger samma människor som tidigare hjälpte flyktingarna att det är fullt, säger Mina.

– Men det är nu det verkliga arbetet börjar. Vi måste kunna prata med varandra och inte sitta på hatsidor och sprida rasism."
https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article23967515.ab

Ja vad läskigt att folk har en mer upplyst åsikt om migrationsproblemen Minna, det är läskigt !

Uppdatering 16/10 - Ser att Minna nu gör en liten poll bland sina medlemmar om deras politiska bakgrund ... bland svaren ser man exakt det jag redan sagt : En vänstervriden gruppering med inslag av människor med naiv inställning till migrationspolitiken.