torsdag 12 oktober 2017

Persona non grata

Arif, Moradij en 20-årig afghan som ljög om sin ålder och som gång efter gång har fått avslag på asylansökan och överklagande är fortfarande kvar i Sverige.

 Varför ?

Sedan ett år tillbaka är ärendet överlämnat till polisen för verkställighet.

"Han åker numera runt i Sverige i rollen som talesperson för gruppen ”afghanska ensamkommande flyktingbarn” stöttad av vänstern.
Hans statusuppdateringar delas och gillas av hundratals personer – inte minst i nätverket #vistårinteut.

I ett videoklipp som lades upp på Facebook den 11 september vänder Arif sig till svenska folket och säger att ”afghanska ungdomar följer svenska lagar och regler” och menar att det är Migrationsverket som bryter mot lagarna när myndigheten i några få fall beslutar att utvisa migranter till hemlandet.
Vid samma tidpunkt som Arif lade upp talet på Facebook stod han åtalad för sexuellt ofredande mot minderårig, kan Samhällsnytt nu avslöja. Idag fällde Norrköpings tingsrätt honom för brottet som begicks den 12 och 13 november 2016 under ett konfirmationsläger i Östra Ryds församling. Offret var en 14-årig flicka som var med på konfirmationen."

https://samnytt.se/avslojar-ensamkommandes-talesperson-lovade-folja-svenska-lagar-doms-for-sexuellt-ofredande-mot-minderarig/

Vad är det för fel på Sverige  ? Internera honom fram till att utvisningen verkställs ! 

Samtidigt rycker  representanter för #vistårinteut ut och försvarar den dömde förövaren och attackerar istället brottsoffret ... batikhäxorna reagerar ....
https://samnytt.se/sexofredade-flickans-mamma-i-exklusiv-intervju-vi-ar-forkrossade/

Givetvis gör aktivister inom #jagärhär samma sak , något Joakim Lamotte uppmärksammar att 22 st kvinnor har han kunnat identifiera från denna grupp som går ut i försvar för den dömde Arif :
https://www.facebook.com/joakim.lamotte/posts/1516829571744962

Socialdemokraten Lottie Fallman (ordförande för S-kvinnor i Söderköping) ljuger om sin roll i det hela, anklagar offret (!) och ljuger om sin sons identitet samt om hennes relation till Arif... ouch ...
https://samnytt.se/uppgifter-s-politiker-bakom-motet-med-lofven-visste-om-utredning-mot-sexbrottslingen/

Försvar av sexbrottslingen ....
https://twitter.com/medmanniskan/status/919441070924140544
https://www.youtube.com/watch?time_continue=311&v=SyUQygmb3W0

Mina Dennerts man arbetar på SVT, som publicerar ett hyllande porträtt till Mina på SVT's hemsida för SVT opinion ...
https://www.youtube.com/watch?v=sfHQhgKT__U