torsdag 27 oktober 2011

Avgå Tobias Billström

Först kom Juholt, nu kommer Tobias Billström som idiot nummer 2.

Enligt Dagens Industri

"I migrationsminister Tobias Billströms ”övernattningslägenhet” i Stockholm är exempelvis hans fru och barn folkbokförda, medan ministern själv är skriven på en adress i Malmö. Billström har därför rätt till 80.000 kronor om året i ersättning för dubbelt boende, skriver Aftonbladet."

Vilken sopprot - bara avgå är min rekommendation. Betala tillbaka, försvinn och visa att du är mer man än vad Juholt är.

Pappskalle nummer 3 - Enligt samma artikel i DI : "För försvarsminister Sten Tolgfors ser familje- och boendesituationen liknande ut. Han är skriven i Örebro, men familjen bor i Stockholm."

Jag ger samma rekommendation. Rensa ut dessa bidragslöss.

Enligt Aftonbladet
"Det är inte så vanligt att personer i samma familj är skrivna på olika adresser?

– Nej, det är inte så vanligt när det gäller andra än statsråd och riksdagsledamöter, som det finns en särskild lag för."

"Det är tack vare en paragraf i folkbokföringslagen som Billström och Tolgfors slipper skriva sig i de bostäder där deras familjer bor.

"Både riksdagsledamöter och statsråd har nämligen rätt att behålla bostadsadresserna i sina hemorter som folkbokföringsadresser – även om de inte vistas där särskilt ofta."


Vad är detta för bananmonarki - finns det ingen ände på privilegierna ?