lördag 20 februari 2016

Det finns inte ord som räcker till

En som lever på övertid ...
 "Hedayat Rahmati, 24, var en av de åtta afghaner som deltog när en svensk småbarnsmamma blev bestialiskt våldtagen en hel natt på ett asylboende i Mariannelund. Han dömdes till utvisning, men befinner sig nu trots det på fri fot på Sveriges gator efter att ha släppts ut ur fängelset.
– Afghanistan vägrar att ta emot honom, säger en källa inom rättsväsendet till Fria Tider."


http://www.friatider.se/d-md-till-utvisning-f-r-rekordv-ldt-kt-men-f-r-stanna-nd-afghanistan-v-grar-ta-emot-honom

"Den gruppvåldtagna kvinnan är en "hora", enligt Migrationsverkets tolk Rafi Bahaduri, som är en av de åtalade. Den 25-årige afghanen Rafi Bahaduri, är sedan tidigare dömd för våldtäkt och har figurerat som misstänkt i andra våldtäktsfall. Rafi Bahaduri har, trots sitt gedigna brottsregister, blivit anställd av Migrationsverket som tolk."
http://www.friatider.se/48-spermaflackar-hittade-efter-flyktingarnas-gruppvaldtakt-pa-svenska-tvabarnsmamman

"En annan av de åtta afghaner som åtalades för rekordvåldtäkten i Mariannelund friades helt och fick 130.000 kronor i ersättning för den tid han satt häktad. Detta trots att det kunde bevisas att han hade onanerat under gruppvåldtäkten och haft "sin snopp vid [småbarnsmammans] ansikte"."
http://www.friatider.se/muhammed-22-deltog-vid-rekordvaldtakt-nu-far-han-130-000-kronor-i-ersattning-av-skattebetalarna-trots-att-han-begick-brott