måndag 5 december 2016

Anna Kinberg Batra - trovärdighet lika med noll

Efter förra avbönen/erkännandet att man från partiledningen blundat för verkligheten och aktivt mobbat de som vågat se sanningen i vitögat kommer nu en fortsättning från Batra

Hon skriver att "Sverige behöver en långsiktigt hållbar migrationspolitik och en integration som fungerar." tss ... det har vi inte haft någon gång de senaste 30-40 åren fru Batra ...

 Hon skriver"I dag kan olika bidrag staplas på varandra, och det är möjligt att en familj med tre barn kan få nästan 28 000 kronor efter skatt i bidrag. Därför vill Moderaterna bland annat införa ett bidragstak, så att det alltid lönar sig att arbeta."

Dagens sjuka system får en att bara skaka på huvudet, en helt huvudlös politik. Ett system som AKB och hennes parti är medskyldiga till och som för närvarande förvaltas vidare av den rödgröna röran.

 Hon avslutar med en lögn när hon skriver "Sverige kan fortfarande vända utvecklingen. Men det kräver rejäla reformer, med stramare bidrag, bättre skola och ökad trygghet."

Nej AKB, det går inte att vända utvecklingen länge, bara bromsa fallet lite men fallet kommer att bli mycket stort, det svenska välfärdssystemet går inte att reparera. De kommande åren får vi ca 300 000 ytterligare anhöriginvandrare tack vare Lövfens katastrofala hantering 2015.
300 000  nya munnar att mätta samt ge skola/vård/omsorg.

http://www.expressen.se/debatt/det-ar-uppenbart-att-integrationen-inte-fungerar-i-sverige/