måndag 20 februari 2017

Religion och våld

Angela Merkel : "Islam is ‘not the source of terrorism’

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/angela-merkel-islam-not-source-of-terrorism-muslim-states-fight-isis-a7588676.html

Nää  och kristendom var inte heller orsaken till korstågen, till plundrandet och massmördandet av de otrogna indianerna i Sydamerika, till häxprocesserna, till förtrycket av människor fram till 1900-talet och det fortsatta förtrycket i nutid speciellt genom den katolska delen etc .. nänä ... vi vet, religion är ju fredliga och goda...  precis som deras gud, hen som slaktade i princip hela mänskligheten och alla djur minus ett par stycken av varje sort, vi vet alla att religion bara kan led till gott, så är det ju ... bara vi lyder, aktar oss för kunskap och förtrycker våra kvinnor i den helige andes namn, hallelujah !

Sanningen är att terrorism, krig mot oliktänkande och extremt våld är invävt i ryggraden av de tre största religionerna judendom, kristendom och islam. Det rör sig om utvalda människor som betraktar oss andra som otrogna hundar som ska brinna i deras dedikerade helvete.