lördag 1 februari 2014

Extremismen fortsätter inom socialdemokratins led.

Först :
Jan Andersson (s) kritiserar politiker i Staffanstorp (styrt av M). Kritiken är i grunden helt berättigad.

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1755&blogg=63841

Att ledande moderater + ledande socialdemokrater (vilket Jan inte nämner av någon anledning) åkte på semesterresa med fri sprit till Cannes är givetvis helt åt helvete.

Att de slösar bort en halv miljon till på en revisor som ska gå igenom härvan är inte heller bra.

Att kommunen ger den ledande S.politikern (i opposition) en fet månadslön (gissa vad andra oppositionspartiers ledare får i Staffanstorp) är även det åt helvete.  Ett slöseri på nära en miljon om året till S-oppositionen.

Alla kommuner gör fel, alla kommuner slösar, Staffanstorp är inte värst, tvärtom är Staffanstorp en välskött kommun med en av landets lägsta kommunalskatter och med höga betyg på skola etc.

Kritik ska dock riktas mot de fel som begåtts och begås, absolut.

Däremot är de brösttoner som Jan A. samlar ihop rätt barnsliga.

Nog om det. Sedan kommer en kommentar till detta hos Jan. som är ett angrepp på mig som person.



I närheten av Staffanstorp bor Jonny Disenfeldt ett
tuggummi på sossebloggen som utger sig med flera alias
skriver dynga om sossar och blir avstängd av de flesta.

Sedan har han även en egen blogg där han spyr sin dynga över sossepolitiker.
Fakta och saklighet är inte hans grej utan allt handlar om en rå och föraktfull retorik. 



Jag använder inga alias, det gör däremot "Pelle Svanslös", en typisk socialistisk extremist från socialdemokratins vänsterkant. En människa som gång på gång under olika alias sprider sin socialistiska dynga och som inte klarar av att hantera fakta om hur dåligt socialdemokraterna skötte Sveriges ekonomi och arbetslöshet när de vanskötte Sverige senast.

På de flesta "sossebloggar" skriver jag inget  eftersom Tord Oscarsson som är partiets "Bagdad Bob" och råder över blogg.S-info.se inte klarar av kritik och fakta. Han har därför spärrat bort mig, istället låter han vissa extrema S-politiker och kommentarer från socialister (som t.ex Bert/Bertil Lundmark, kolla med Bengt Silfverstrand/Tord Oscarsson vem det är, de vet...) publiceras där alliansen svartmålas, där Reinfeldt utmålas som diktator, där kommentatorer utbrister i glädje när allianspolitiker avlider etc.

Extremismen inom S är utbredd tyvärr. Vissa S-politiker är rakryggade och håller rent men tyvärr är de i minoritet inom detta kollektiv.