söndag 27 april 2014

Socialdemokraternas Bagdad Bob (Tord Oscarsson) får på nöten

Tord Oscarsson : 
"Jag vill markera till Sundsvalls erövrare att det måste blir ett slut på detta. Bygg era egna inrättningar och stjäl dem inte från andra kommuner. Vi lade i Härnösand ner miljoner på att bygga Campus Miun. Ni ska inte stjäla detta från oss. Det är skamligt.

Siv Eriksson
"Du Tord Oscarsson förstår inte orsak och sammanhang. Protektionism går uppenbarligen hand i hand med dumhet. Det måste bli slut på betongsosseriet och nostalgin, bara för att det passar, så att säga.
Stjäla filialen från Härnösand ? Skäms på dig Tord som inte förstår varken orsak och sammanhang. Jag repeterar du är ett offer för nostalgin, läs på till nästa inlägg. Om du vågar ta denna diskussion UTAN; som du gjorde ävern när du var kommunalråd, TYSTA dina meningsmotståndare!!
Låt oss ta en sak diskussion om nedläggningen av Miun utan att du ljuger dig blå. Klarar du det?
?"

Tord Oscarsson: Jag har varit med i ledningen för Härnösand sedan 1980-talet. Sundsvall har sedan dess tagit av oss massor av verksamhet. Samtidigt har älvdalarna både i Medelpad och Ångermanland utarmats.

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=515&blogg=65148
http://www.s-info.nu/page/blogg.asp?id=515&blogg=65141

Min kommentar : Bagdad S-Bob Tord Oscarsson är känd för sin aktiva censurfilosofi och tystande av meningsmotståndare, ränderna går aldrig ur. T.O. är ett typexempel på den sorts politiska makthavare vi inte ska ge våra röster till.