lördag 13 september 2014

Karin Pettersson, en röd lögnare

Aftonbladets Karin Pettersson "skriver ett brev" till sina borgerligt inklinerade vänner (Tina, Johanna, Ylva, Fredrik och David), hon ger tre anledningar varför de ska rösta socialistiskt och avslutar med att kalla dem "borgarbrackor".

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article19525902.ab

Om av någon märklig anledning denna Karin verkligen även fortsatt har kvar sina vänner efter att bli kallade borgarbrackor vet jag inte.

1. Karin P. anser att de röda är bättre på att hantera skolan, det är ju direkt fel, de rött styrda kommunerna är de som misslyckats mest att ta hand om skolorna.

2. Trygghet och moral, ja se den var inte bättre under S, trots oerhört mycket bättre global ekonomi hade vi egentligen högre arbetslöshet under senaste S-regeringen när man tar med nästan 200 000 som slägdes ut i förtidspensionering. Ett utanförskap som mångdubblade risken till förtida död. Människor hanterades fel av systemet även under S.

3. Hon avslutar med att ta upp framtiden. Hon påstår "De senaste åtta åren har politiken ­handlat om en enda sak: att öka köp­kraften för just er, mina borgarbrackor till ­vänner. På bekostnad av tryggheten för de svagaste."

Sverige tar in mer skatter än någonsin, satsar mer än någonsin på skola, vård och omsorg.

Karin Pettersson är en ogenerad lögnare.