måndag 1 september 2014

Svenskt socialistiskt avskum som masturberar inför Kim Il Sungs porträtt

I Sverige finns människor som passerat alla rimliga gränser för politisk idiotism. Man hittar dem på de extrema vänster/högerkanterna, bland extrema miljöaktivister och bland religiösa fundamentalister.

Några praktexempel är de som dyrkar Nordkoreas politiska ledning och dess vedervärdiga diktatur. Vilka röda pissmyror gömmer sig där då, ja ta t.ex den Svensk-Koreanska Föreningen.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Svensk-koreanska_f%C3%B6reningen

Vad säger man om sin  avlidne diktator : "President Kim Il Sung, grundaren av Demokratiska Folkrepubliken Korea, var en av 1900-talets enastående revolutionära ledare. Den 8 juli 2014 är det 20 år sedan han gick bort. Som vänner till Korea högaktar vi minnet av president Kim Il Sung. Det han uträttade kommer för alltid att inspirera nya generationer att bygga en värld av oberoende, rättvisa och välstånd för hela mänskligheten."

http://svenskkoreanska.se/

Christer Lundgren, ordförande för Svensk-koreanska vänskapsföreningen, gick med i organisationen 1975 som en reaktion mot amerikanska krigsförbrytelser i Korea och Vietnam. Han hävdar att amerikanerna än i dag bär skulden för turbulensen i regionen.
"Grunderna för konflikten är att amerikanerna styr politiken i Sydkorea i syfte att ta militär och politisk kontroll över hela koreanska halvön", säger han till TT.
"Nord, å andra sidan, har lyckats behålla sin självständighet. Vår ambition är att stödja Nordkoreas kamp för nationell frihet och fredlig återförening."
På frågan varför hans bild av Nordkorea skiljer sig så fundamentalt från den vedertagna i västvärlden svarar han att mediebilden är byggd på lögner, ofta baserad på sydkoreansk och amerikansk propaganda.
Christer Lundgren besökte själv Nordkorea för första gången för 30 år sedan och deltog då vid ett stormöte med landsfadern Kim Il-Sung. Sedan dess har han varit där flera gånger, bland annat vid möten med både Kim Jong-Il och Kim Jong-Un.
"Under mina år har jag bevittnat en oerhörd utveckling i levnadsstandard i Nordkorea, säger han. Man ser en tydlig utveckling gällande bostadshus, mobiltelefoner med mera. Mattillgången är bättre och industrin är på tillväxt. Det är mycket uppmuntrande."

http://www.di.se/artiklar/2014/9/1/de-alskar-nordkorea/
http://www.skanskan.se/article/20120101/OPINION/701019950/-/nordkoreas-svenska-graterskor

Diktaturens kreatur - Christer Lundgren