tisdag 10 november 2015

Att mörda bebisar

Jeb Bush menar att om han kunde åka tillbaka i tiden och fått möjlighet att döda hitler som baby så skulle han gjort det.

Ja, det hade troligen jag gjort med även om det är svårt att veta om effekterna i slutänden kanske hade blivit  ännu värre, kanske hade det utmynnat i ett världskrig med atomvapen i en alternativ framtid.

Låt säga att vi rest tillbaka och utplånat Hitler ... Stalin hade då troligen ockuperat hela Europa om Tyskland inte initierat 2:a världskriget. Vi hade alla levt under Stalins förtryck istället vilket kanske lett till t.o.m ännu större massakrer på mänskligheten. USA hade kanske i det läget tvingats agera mot ett så stort och mäktigt Ryssland så att atombombskriget sedan avslutat större delen av mänskligheten.

Andra värda att döda som bebisar är t.ex tyrannen Muhammed, diverse påvar, europeiska kungar och drottningar genom historien, en uppsjö med diktatorer som Mussolini, Stalin, Mao, Pol Pot etc etc, listan kan göras lång.

Vi får ta och forska lite i det här med tidsresor så  kanske vi kan börja rensa upp i historiens träsk men det kan som sagt sluta med en ännu större katastrof !