söndag 8 november 2015

Den rödgröna regeringsröran är helt handlingsförlamad, Sverige har gått sönder !

Sent om sidor försöker man nu stävja den helt okontrollerade massimmigrationen av i huvudsak ekonomiska flyktingar. Det är tyvärr försent, oreparerbara skador har gjorts på den svenska välfärdsmodellen.

Anna Dahlberg, expressen skriver :

"...ombilda regeringen ... Svensk migrationspolitik måste snabbt harmoniseras med övriga EU. Konkret innebär det sådant som tillfälliga uppehållstillstånd utan massa undantag, skärpta regler för anhöriginvandring, medicinska åldersbedömningar, sänkta bidrag, snabbare avvisningar, upprivna MP-uppgörelser och byte av generaldirektör på Migrationsverket."

Jag skulle lägga till att det är dags att säga hejdå till pajasen Lövfen och ordna nyval. Kostnaderna för de rödgrönas totala inkompetens under sitt första regeringsår kommer att kosta Sverige hundratals miljarder per år under oöverskådlig tid. Skolan kommer att sjunka ännu längre ner internationellt sett, sjukvården bli betydligt sämre, resurserna inom välfärden allt mer urvattnade. Skadorna på Sverige är nu inte längre möjliga att reparera, nu gäller det att skademinimera !

http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/nu-maste-lofven-ta-ansvar--for-sverige/
http://www.expressen.se/nyheter/dokument/s-nya-retorik-kom-inte-hit/