lördag 14 november 2015

Frankrike nedblodat, spiralen nedåt fortsätter i allt högre takt

Hundratusentals muslimer rinner in i Sverige utan kontroll. Det räcker att en liten andel av dessa är radikala extremister så hamnar vi en helt ohållbar katastrofsituation. Det är bara att extrapolera in i en nära framtid när Sverige fortsatt på det här viset under de kommande åren. Lägg till det en mycket stor kommande anhöriginvandring.

Det svenska välfärdssamhället raseras för fullt nu pga den totalt handlingsförlamade svenska rödgröna regeringen, en ny stor underklass skapas som inte får arbete och som kommer att leva i relativ misär i allt större invandrarghetton där radikaliseringen kommer att explodera.

Det tredje världskriget har idag blodat ner Frankrike. Det är ett nytt sorts världskrig som pågått i rätt många år och på flera kontinenter (Asien, Afrika, Europa och Nordamerika) mellan radikala muslimska extremiströrelser som vill införa en världsomspännande islamisk stat och resten av världen.

När ska våra politiker till slut ta bladet från munnen och säga att det får vara nog nu ? Västvärlden är under attack. Afrika är under attack. Asien är under attack. Det är dags att genom koordinerade motattacker börja utrota denna extremistiska ohyra. Ohyra som stöds av framförallt Iran.

Och, det är dags att byta regering, ingen Svensk regering har orsakat så stor skada på vår gemensamma välfärd som den inkompetenta regering vi har just nu. 

Åsa Romsons prioritering när hon fick höra om attackerna i Paris :

http://www.friatider.se/sa-romsons-reaktion-efter-terrord-den-kan-f-rsv-ra-f-r-klimattoppm-tet 
http://www.di.se/artiklar/2015/11/14/statsministern-vidriga-handlingar/ 

"Världens ledare i chock ..."
http://www.di.se/artiklar/2015/11/14/parisdadet-varldens-ledare-i-chock/
Va fan, detta händer ju nästan dagligen någonstans i världen, extrema islamister slaktar människor på löpande band i Asien och Afrika och detta har pågått i många år, är det speciellt chockerande när det händer i väst ?