onsdag 21 juni 2017

Det nya kriminella (S)verige

"Över 5 000 kriminella uppdelade på 200 nätverk, parallella samhällen med egna lagar, egna banksystem och egen rättsskipning.Polisens rapport om utsatta områden i Sverige är klar. Och det är en nattsvart bild som målas upp.
– Läget är akut, säger rikspolischefen Dan Eliasson."

"Av de 61 områdena klassar polisen 23 som ”särskilt utsatta” och det är här den mest akuta situationen finns, enligt rapporten."

Goddag yxskaft Eliasson... detta är bara en försmak av det helvete som kommer när tiotusentals människor till gått under jorden och tiotusentals andra som fått uppehållstillstånd börjat organisera sin kriminalitet. 
Socialdemokrater och miljöpartister är skyldiga till detta, avsätt dem !

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/LVMpJ/polisens-nya-rapport-61-utsatta-omraden-i-sverige
http://www.expressen.se/ledare/rikspolischefen-har-tappat-kontrollen/

Samtidigt, även det i (S)verige ...
"Regeringens polissatsning på 700 miljoner kronor gick främst till civilanställdas löner och är redan slut. Trots tillskottet går samtliga polisregioner back. För att hålla budget skulle Stockholmspolisen behöva säga upp anställda.
"Den 7 april i år, några timmar före terrordådet på Drottninggatan, presenterade regeringen en satsning på 700 miljoner kronor till Polismyndigheten.
Men inget sades då om att pengarna går till att täcka krediten på 525 miljoner kronor som öronmärktes för civilanställda."
https://www.svd.se/polisens-miljardhal-vaxer--tung-poliskritik-mot-regeringen/om/polisens-kris

Det bidde en tumme (om ens det) av Ygemans satsning ...

 "En 17-årig ensamkommande döms för en grov våldtäkt mot en flicka i Arlöv (begicks 13 januari 2017). Straffet blir sluten ungdomsvård och utvisning, men hans medhjälpare slipper helt straff eftersom han påstår sig vara minderårig"
"Ansökte om asyl i Sverige i juli 2013. Hans asylansökan avslogs i september 2014 och i mars 2016 kom Migrationsverket med ett beslut om att inte ta upp frågan om uppehållstillstånd till ny prövning."
Han borde alltså ha åkt ut ur landet hösten 2014, eller senast 2016 varför inte Lövfen ?
Lövfen ... skyldig - DU har ansvaret !