fredag 7 mars 2014

Socialdemokratiska avloppsrör

Hanne Kjöller (DN) har retat upp de röda !
Hon har attackerat i en artikel (http://www.dn.se/ledare/signerat/debattklimat-s-markt-avloppsror/) Aftonbladet/LO's  site politism (http://www.politism.se/)  för sitt språkbruk och sätt att förminska politiska ledamöter i alliansen samt politism's vana att presentera saker som "fakta" utan referens och uppbackning.

Ta t.ex Martin Moberg (nysocialist) : http://martinmobergsblogg.blogspot.se/2014/03/vad-sysslar-egentligen-kjoller-och-dn.html

Min kommentar :

Det där med fakta/källgranskning och brist på respekt för oliktänkande ja ... Martin Moberg verkar ingå i avloppssystemet liksom flera delar av S-bloggarna (http://www.s-bloggar.se/).

 Sen har vi socialdemokraten Johan Westerholm som skriver på  http://ledarsidorna.se/ :
"Bakom varje penna och varje ord finns en människa och en vilja. För att förstå vad den personen vill förmedla, oavsett om det är implicit eller explicit, måste texten tolkas utifrån författarens logiska plattform och vilja. Ibland finns det dessutom andra krafter bakom en text, krafter som har en annan agenda än den uttalade. Inte sällan så filtrerar författaren bort information medvetet som kan vara av avgörande betydelse en korrekt saklägesbeskrivning och i förlängningen för läsarens beslut och framtida värderingar. Ledarsidorna.se publicistiska idé och huvudsakliga fokus är att vara den ledande granskaren av främst borgerliga ledarsidor.
Redaktör och ansvarig utgivare är Johan Westerholm."


Min kommentar :
Låter som om behovet av granskning av t.ex Aftonbladets pravdianska ledare och politiska kultursida  skulle vara enormt.