onsdag 19 mars 2014

Vårdighet och trovärdighet

Socialdemokraterna Magdalena Andersson skriver angående att regereingen lyssnat på kritiken och inte tänker sänka studiebidrag med 300:- , att man nu kan tänka sig höja anslag till militär (vad händer med Ryssland Magdalena ?), att man sänker skatter på arbete men höjer skatter på sprit och tobak (som om det skulle vara motsägelsefullt)

http://www.expressen.se/debatt/m-regeringen-ar-ovardig-sverige/

Det som alliansen bör kritiseras för är att man nu väljer att satsa på mindre klasser i skolan (något som S drivit). Denna S-poliyikär inte vad svensk skola i första hand behöver, det har redan utländsk expertis vittnat om, det är andra åtgärder som är viktigare på skolans område.

Hennes politik inom arbetslöshetsfronten är ju ett stort skämt."Arbetslösa ungdomar som inte har avslutat gymnasiet ska göra det. Annars får de ingen ersättning. Det är vårt utbildningskontrakt. Långtidsarbetslösa ska inte bara förvaras i Fas 3 - utan i stället kunna göra nytta i välfärden. Det är våra Extratjänster."

 Detta är bara sätt att för stora pengar försöka gömma arrbetslösheten. Piska människor att studera och förvara människor inom det offentliga att göra tjänster som inte får konkurrera med vad anställda gör ...

Hon säger :
"Det är beklämmande att betrakta en regering som lägger sig vid minsta motstånd. Det är inte värdigt. Vad betyder ett besked från statsministern i dag?"

Själv undrar jag hur trovärdig Magdalena Andersson är, hon har varit emot varenda steg i att sänka skatterna för arbetare men säger sig nu (inför valet) acceptera dessa sänkningar.

Hon och hennes parti har för länge sedan tappat både värdighet och trovärdighet.