lördag 26 december 2015

Aftonbladets ledarhund skäller vidare

Socialisten Anders Lindberg som breder ut sin avföring på ledarsidorna i Aftonbladet attackerar idag Anna Dahlberg, Ivar Arpi, PM Nilsson och Alice Teodorescu och kallar dem apokalypsens fyra ryttare för att de uttrycker oro över hur Sverige sköts av regerigen.

Låt se, under alliansens år så sänktes skatten för en normalinkomsttagare med ett par tusen per månad och trots detta så satsades mer än tidigare på skola, vård och omsorg. DÅ mässade vänsterextremisterna i kör att "något gått sönder i Sverige"... vad hade gått sönder ? Jo tanken att man skulle skatta ihjäl arbetare kanske ...

NU när den svenska välfärdsmodellen håller på att raseras av den sittande inkomptenta rödgröna pajasregeringen så är de som kritiserar regeringen apokalypsens riddare, vi som sett och skrivit om den felaktiga politiken långt tidigare är helt enkelt rasister, fascister, nazister eller varför inte alltsammans. Vi är ondskan, djävulens anhang, vi som försökt försvara den svenska välfärdsmodellen. 

Nåväl, försvaret har varit till ingen nytta, det är nu för sent, något har verkligen gått sönder i Sverige till slut, det var inte alliansen utan den rödgröna regeringen som bröt sönder Sverige för all framtid, något som framförallt kommande generationer kommer att märka. 2015 var året då Sveriges välfärdssystem förstördes av Löfvens rödgröna regering, effekterna ser vi nu börja komma men detta vi ser nu är ändå lugnet före stormen tyvärr.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article21997492.ab

Ledarsidornas kommentar om lögnaren i Aftonbladet .
http://ledarsidorna.se/2015/12/vad-ar-sanning-och-vad-ar-logn/