torsdag 3 december 2015

Den svenska rödgröna fascistregeringen planerar ännu hårdare regler

"Trots den hårda kritiken är regeringen redo att ta ytterligare steg för att minska flyktingtrycket mot Sverige."
 ”Antalet asylansökningar fortsätter dock att ligga på en nivå som gör att situationen är sådan att det ur ett brett perspektiv alltjämt finns ett allvarligt hot mot allmän ordning och inre säkerhet i Sverige
"Regeringens nya lagförslag, som ska gälla i tre år, innehåller inte bara id-kontroller på bussar, tåg och passagerarfartyg. Regeringen vill även ha möjlighet att stänga vägar och broar. Utkastet till lagrådsremiss pekar särskilt ut Öresundsbron."
http://www.di.se/artiklar/2015/12/3/regeringen-redo-stanga-oresundsbron/

Va ? Det var ju inget volymproblem ... Detta kostade ju inget för det svenska samhället, tvärtom var ju mantrat som spreds av regeringen och vänstermedia ! LJÖG DE ???

Rasistregeringen talar volymer ...

"– Vi måste ner till mellan 1.000 och 2.000 i veckan, och det är också väldigt högt. ... säger Morgan Johansson till Sveriges Radio.

Man bävar över den svenska fascistregeringens allt värre uttalande som nu kommer dagligen. Vilken apartheidregim som den rödgröna stuvningen utgör... ett gäng med garderobsnazister som nu kommer ut ur sina mörka skrymslen och avslöjar sina rätta identiteter... socialister har de kallat sig, nu står det ju klart att de är nationalsocialister !