fredag 28 april 2017

Ökning är minskning etc

Socialisten/socialdemokraten Anders Forss är underhållande i all sin nonsensargumentation.

Tidigare har han påstått att när något har en saktare ökningstakt så är det en minskning, ja det är en typisk matematisk krumbukt a'l Forss.

Idag skriver Forss om senaste SIFO undersökningen.
http://blogg.vk.se/andersforss/2017/04/29/sd-s-nedatgaende-trend-fortsatter/

Han påstår att SD's nedåtgående trend fortsätter.

Han skriver "tidigare har stödet för SD alltid ökat i samband med händelser som dessa " och avser terrordådet i Stockholm. Vilka händelser som dessa har vi haft tidigare i Sverige Anders Forss ?

Vad vi vet av erfarenhet är däremot att extrema händelser, speciellt i vårt närområde, gynnar sittande regering oavsett regeringsfärg, något som Anders Forss helt uppenbart inte känner till.

Det finns en fortsatt ström från Mp till S inom regeringen och den trenden kan möjligen ha förstärkts av terrordådet men skillnaderna i opinion är i övrigt små,

SD ligger t.ex kvar runt 16.7%, vi får gå tillbaka i SIFO till december 2015-januari 2016 för att hitta högre siffror för SD (19%-18.2%) och de flesta vet väl att det var mitt under det totala sammanbrottet för Sveriges regering...
2015 kommer Sverige att minnas i generationer som året den rödgröna regeringen under Lövfen inledde det stora välfärdsraserandet.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Opinionsm%C3%A4tningar_inf%C3%B6r_riksdagsvalet_i_Sverige_2018