tisdag 28 januari 2014

Moberg gör en Mobergare

Moberg, socialist och socialdemokrat med förkärlek för att undvika fakta skriver snabbt idag om SD's senaste bravader (statliga bidrag till "kvinnoförbund").

http://martinmobergsblogg.blogspot.se/2014/01/sd-fornekar-sig-inte-men.html

Nu visar det sig att kanske inga fel begåtts och Moberg själv skriver då som kommentar "Det ska nu granskas juridiskt och den granskningen får ha sin gång innan det kan fällas definitiva omdömen åt det ena eller andra hållet...."

 Men ... ? Det var ju precis det som herr Moberg gjorde när han snabbt skrev sin inledande blogg artikel där han angrep SD...


Min egen åsikt är att alla former av fusk med bidrag är åt helvete , om nu SD gjort det får väl utredning visa, om så är fallet ska de givetvis bestraffas vi vet ju att SSU i norr står inför kommande rättegång om miljonfusk som kan leda till fängelsedom (SSU har ju lång tradition av fusk med bidrag), vi kommer ihåg Juholts och Sahlins bravader som  BORDE lett till dryga straff men för politiker gäller ju inte samma lagar, de är friskrivna från det ansvar vi andra svenska har när det gäller erhållande av bidrag. Nuvarande partiledare Lövfen har ju sin lort i mjölpåsen, t.ex de märkliga penningtransaktionerna till Sydafrika (ANC)... ett hat trick på sitt sätt ! 3 i rad.

Politik ÄR smutsigt, politiker ännu smutsigare. 

 

Uppdatering : Moberg i kubik. Nu har Herr Moberg tagit bort sin egen generande kommentar (liksom andras) ...