söndag 21 december 2014

Ska demokratin sättas ur spel ?

Uppenbarligen pågår det hemliga förhandlingar mellan den rödgröna röran och alliansen angående hur en liten minoritetsregering ska kunna styra Sverige, allt för att manipulera och låsa ute SD från inflytande.

Det öppnar för en demokratur där en liten grupp vid regeringsmakten kan köra över alla andra, även om det finns en majoritet i riksdagen som har annan uppfattning är sittande regering.

http://www.di.se/artiklar/2014/12/22/de-forsoker-stoppa-extravalet/

Det enda godtagbara är att Lövfen avgår, alliansen bildar regering och söker majoritetsbeslut i olika frågor med S, Mp respektive SD.

Om alliansen går med på att låta Löfven sitta kvar under rådande omständigheter har de förlorat all respekt. 

Sverige ska inte kunna styras obehindrat av en liten regeringsminoritet där en majoritet i opposition har avsagt sig alla möjligheter till verklig oppositionspolitik, detta förvandlar Sverige till en icke-demokrati. 

Mörka tider väntar Sverige.

Uppdatering 2014-12-27 Och idag kom stöten mot demokratin.
Alliansen och S+Mp kommer tillsammans överens om ett muntligt avtal att inte fälla en regerings budget etc.

Om vi ser bakåt så röstar S alltid emot en regering de inte ingår i, de bröt ut en delfråga ur alliansens budget 2013, de lovade att inte styra Sverige om alliansens budget vann, de bröt tidigare ingågna avtal med alliansen.

S är de stora löftesbrytarna som gång efter gång visat att de inte är pålitliga

För S existerar bara makten till varje pris. 

Nu har vi bara ett riktigt oppositionsparti i Sverige, det är Sverigedemokraterna. Dags att kasta ut de partier i riksdagen som förstör demokratin.