fredag 9 oktober 2015

Får vi tillbaka vår demokrati ?

Kristdemokraterna är idag hjältar som tagit det första steget till att återinföra demokrati i vårt land.Nu är det viktigt att moderater, folkpartister och centerpartister tar över facklan och för den vidare.

Anna Kinberg Batra säger "– Jag konstaterar att den är upphävd, då gäller det även för vår del, säger moderatledaren."

Stort tack till Sara Skyttedal (KD) och andra som kämpat för demokratin.

http://www.expressen.se/nyheter/ebba-busch-thor-do-har-fallit/

DÖ måste dö, återinför demokrati i Sverige !

 

I nästa steg förväntar jag mig att varje alliansparti först röstar på sitt eget budgetförslag och i sista steget, när de två sista förslagen återstår , vilket lär bli regeringens (S+Mp) mot Moderaternas, så röstar varje ledamot av allianspartierna för den budget de anser vara bäst för Sverige. Om de lägger ner sina röster så röstar de indirekt på regeringens alternativ och fullföljer inte sin demokratiska plikt !

Lena Mellin / Aftonblaskan, gissa vilket förslag som vinner om det skulle råda demokrati i den svenska riksdagen !
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article21557309.ab

Alternativet är att alliansen redan från början går ihop och gemensamt presenterar en budget som motförslag till regeringens. Är ledarna verkligen inom alliansen idioter som accepterar att den rödgröna minoriteten ska få fortsätta att förstöra Sveriges ekonomi ?

Sedan är det dags att avveckla den odemokratiska surdegen kallad monarkin. 

Uppdatering : KD  fortsätter att visa demokratiska muskler. Ebba Busch Thor vill lägga gemensam alliansbudget 2016. Moderaten Kinberg Batra (avsätt henne) verkar inte vilja föra allianspolitik utan verkar vilja sitta i utvisningsbåset hon satt sitt parti i och låta den rödgröna röran få fortsätta att trasa sönder Sverige.