fredag 16 oktober 2015

Socialistisk fårskalle

Den socialistiske ledarskribenten  på Aftonbladet (Anders Lindberg) uppvisar typisk avsky mot demokratiska principer. Han skriver 

” Problemet är att Kristdemokraterna har drabbats av en politisk motsvarighet till galna kosjukan. Ni vet den där sjukdomen som berodde på att bönder matade levande kor med döda kor och som nästan förstörde hela den brittiska köttindustrin på 90-talet. Sjukdomen var inte ny, men under flera månader dominerades media av bilder på kor som vinglade runt och ramlade ihop.
Djur blir helt enkelt sjuka av att äta sina likar. Detsamma verkar gälla inom politiken.
Att högerns partier har som strategi att ta väljare från varandra är inget nytt, det brukar kallas ”borgerlig kannibalism” och var normaltillståndet innan Alliansen bildades för ungefär tio år sedan.”

Dvs dels menar Lindeberg  att kristdemokrater är sinnessjuka, dels att det på något sätt skulle vara fel av ett parti att försöka bredda sin väljarkår.
Att försöka öka sitt partis väljarkår  kallar han ”borgerlig kannibalism.

Jag undrar vem som fått i sig för mycket prioner i modersmjölken (?) och blivit sjuk i skallen egentligen. Socialism ÄR skadligt och antidemokratiskt, det är helt uppenbart.