måndag 12 oktober 2015

Socialistisk rasism

Socialisten Anders Forss vill se "att Sverige har ca 30 miljoner invånare runt 2050 genom en kraftig immigration hit"

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1908&blogg=68898

Jag undrar då : Vi talar om en tillväxt på ca 500 000 individer per år då, ja det ter sig ju som en rejäl uppgift att hantera vad gäller arbetstillfällen, bostäder, skolor, sjukvård etc etc ...

Sverige håller på att förblöda NU med ca 100 000 / år.

HUR tänker du Anders Forss hantera 500 000 per år ?

Anders skriver "det är stor skillnad på asylinvandring och övrig invandring där de som invandrar kommer för att arbeta och vara en del av det svenska samhället. "

Menar du att de som söker asyl inte vill arbeta och vara en del av det svenska samhället ?
Vad har du emot människor från mellersta östern Anders ???

Är det enligt dig Anders Forss då enklare att ge bostad/arbete/skola etc åt 500 000 från t.ex latinamerika per år än det är åt 500 000 per år från mellersta östern ?

Anders skriver "Det är skillnad att komma som flykting respektive komma av egen fri vilja för att arbeta och bo i vårt land."

Visst är det skillnad vad gäller bakgrund men jag kan inte se att det skulle finnas någon som helst skillnad i viljan att arbeta och vilja vara en del av det Svenska samhället.

Om Anders Forss anser det borde han ju vara för tillfälliga uppehållstillstånd för dessa från mellersta östern som han inte pga sin bakgrund tror vill arbeta och anpassa sig i Sverige, eller hur ? Men TUT vill han inte ha. Som vanligt slår Anders logiska knutar på sig själv.