onsdag 14 oktober 2015

Rödgrön katastrof nalkas inom grundskolan

Utbildningsminister/pajas Gustav Fridolin skulle lösa skolans problem på 100 dagar lovade han innan valet... vi vet hur det gick (åt helvete).

Han erkänner nu att det givetvis är så att de som kommer hit drar ner skolans totala resultat, något man inte velat vidkänna tidigare

Nu föreslår den gröne skojaren att man ska placera invandrade "pojkar" som är kanske 18-22 år från Afghanistan och Somalia i skolklasser tillsammans med 7-8 åriga barn !

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/94178

De ska placeras i klasser som motsvarar sin utbildningsnivå vilket ju i sig verkar rimligt, något jag alltid förespråkat, men det är kanske inte rimligt att sätta en 20 årig afghansk pojke tillsammans med 7 åriga små pojkar och flickor ... undrar vad föräldrarna till dessa barn, framförallt flickorna har för syn på detta.

Det rimliga är att man sätter dem i separata klasser och intensivundervisar dem i framförallt svenska och att de placeras i klasser där det INTE finns några stora ålderskillnader mellan eleverna. En 20 årig afghansk pojke kan då gå ur grundskolan vid 29 årsåldern, kanske gå ur gymnasiet vid 32 årsåldern och sedan förtidspensioneras eftersom det knappast finns något arbete för denne med dagens socialdemokratiska politik som är helt emot att skapa arbetstillfällen inom RUT och som inte vill ha låglönearbeten (med betydligt lägre skatt). Dagens "asylinvandring" är lönsam var det !