torsdag 26 mars 2015

Socialdemokrat försvara historiens värsta massmördare

Socialdemokraten/socialisten Anders Forss är en figur som skriver rätt häpnadsväckande och ologiska saker. Han utger sig för att vara en expert inom olika områden.

Han skriver t.ex om kärlek och att detta skulle vara något som är socialdemokratiskt, en socialdemokrat är alltså mer kärleksfull än en centerpartist etc och minst kärleksfull skulle en kristdemokrat vara.

Han menar att den kristne guden är kärleksfull !

Jag kommenterar om guden bland annat att :
Vad gäller den påhittade kristne guden så är denne i enlighet med Bibeln den störste massmördaren av alla. Denne gud avlivade nästan hela mänskligheten och större delen av jordens övriga djurliv i den av denne initierade syndafloden vilklet man ju ska tro på om man är troende…
Samme gud bestraffade mänskligheten för att de åt av kunskapens träd. Guden ville endast ha ointelligenta varelser i sin lustgård som lullade runt, vilken avskyvärd soppa att basera sin tro på !

Den gud som presenteras i bibeln är en vedervärdig psykiskt sjuk massmördare som leker med människan.

Den pompöse Forss svarar med att
"Samma Gud sände sedan sin son att dö för mänskligheten så att mänskligheten genom honom skulle få evigt liv i himmelen står det om man läser vidare……"

Jag kommenterar :
Så den sinnesjuke psykopaten offrar sin egen son, på vilket sätt gör det saken bättre ?
Har har ju tidigare avrättat i princip hela mänskligheten och stora delar av djurlivet. Att skicka sin son i döden är knappast förmildrande omständigheter.

Dvs det är massmördare som t.ex Hitler, Stalin, Mao och Pol Pot som har egenskaper som isåfall kan sägas vara mera lika denna gud, knappast representanter för KD eller något annat svenskt parti...

Socialism har, vilket historien visat, alltid lett till grymma samhällen som begår grova övergrepp mot människor, men som sagt, individen är ju totalt underordnad staten i detta system.

blogg.vk.se/andersforss/2015/03/25/karlek-ar-demokratins-fundament-2/

Vid ett annat tillfälle skriver han om sin enkla plan för att lösa arbetslöshet etc ... Det är bara att införa extremt höga tullar på import av varor för att tvinga företag att flytta tillbaka produktion av skor, kläder, mobiltelefoner etc till vårt land ...

Min kommentar :
"Kraftigt höjda tullar medför kraftigt ökade konsumentpriser.
Skulle dessa varor då istället produceras i t.ex Sverige med svenska lönekostnader skulle de likaså bli dyra för konsumenten, det fanns anledningar till att fabrikerna flyttade .

Detta leder alltså till arbetslöshet i de länder vi bygger tullmurar mot samt till kraftigt minskad konsumtion i Sverige.
Du uppnår precis motsatsen till det du vill uppnå när du försöjer bekämpa den globala ekonomin.
Istället borde vi ta bort importtullar t.ex mot Afrika och uppmuntra import av spannmål, livsmedel etc så att afrikanska stater kan bygga upp en exportindustri med livsmedel. Det ger arbete och välfärd till dem.Svenska bönder är extremt subventionerade och hålls vid liv med konstgjord andning."

Forss :
"Hela EU ska göra samma sak vilket i slutändan innebär att andra världsdelar följer efter.. ..Skulle detta till äventyrs inte fungera initialt får vi kanske göra som I Malaysia och införa priskontroll på strategiska varor och produkter."

 Socialist som önskar makt över hela vår värld, takterna känns igen.

http://blogg.vk.se/andersforss/2015/03/24/andrade-dubbelbeskattningsavtal-ett-maste-for-att-starka-valfarden/