torsdag 12 april 2018

Notiser

Nästan 100.000 lämnade Svenska kyrkan förra året
En riktigt glad nyhet ! Svenska kyrkan väntas förlora långt över en miljon medlemmar inom en tioårsperiod.

Migrationsöverdomstolen : Hazarer över 18 saknar skyddsskäl

Örebro har köpt hem åt "flyktingbarn" för 16 miljoner – sex miljoner gick till KD-politikers bolag
Det migrantindustriella komplexet göder en del.

Löfven vill kasta ut illegala invandrare – hånas i sociala medier"I
"I sociala medier hånas dock hans utspel, som kommer lägligt inför valet. Samtidigt har ju regeringen föreslagit att 9.000 "ensamkommande" utan asylskäl ska få stanna i landet."
 
Svenska FN-förbundet om barnäktenskap
"Vi förväntar oss att regeringen i sin kommande proposition suddar ut de sista resterna av kulturrelativistiskt tänkande och föreslår att riksdagen en gång för alla omöjliggör att barn är, betraktas eller behandlas som gifta i Sverige – oavsett religion, kultur, tradition eller födelseort. "
Länk till Svenska FN-förnundet.
 
Sexbrottslingen Moradi får stanna i Sverige
"Migrationsdomstolen i Stockholm ger Moradi flyktingstatus. Samma församlingspedagog som anklagas för att ha försökt tysta sexbrottet mot den 14-åriga flickan skrev under intyget till stöd för Moradis asylansökan. Kvinnan är med i S-kvinnor i Östergötland samt ett antal asylvänliga grupper." "Moradi har registrerats i Sverige under flera olika åldrar och fram tills nyligen påstod han sig vara underårig. Tidigare sökte han asyl i Ungern och Grekland – under andra identiteter."
Vänsterkvinnor "gråter av glädje"  över beskedet om Moradi
Hård kritik från Widar Andersson (s)

Fem miljarder extra till ensamkommande 2018
Det är statens skuld till Sveriges kommuner för mottagandet av så kallade ensamkommande flyktingbarn som nu ska betalas av. De 5 miljarderna kommer hamna som ett engångsbelopp i vårändringsbudgeten i mitten av april.

Kriminell mördade hemlös – skulle egentligen ha utvisats för flera år sedan
Har vi hört liknande förut...
"En 37-årig invandrare som tidigare dömts för 33 brott inklusive försök till våldtäkt står nu häktad i Malmö på sannolika skäl misstänkt för mord på en hemlös man förra året. Mannen skulle ha utvisats redan för sex år sedan – ett beslut som inte kunnat genomföras på grund av nuvarande regelverk."

Nacka-polygamist har fått bostäder i småländsk idyll
"Mannen från Syrien med tre fruar och 16 barn kommer att tvingas lämna sina tre bostadsrätter i Nacka, inköpta för totalt 14 miljoner kronor, efter de två etableringsåren. I stället har polygamifamiljen fått nya bostäder i småländska Markaryds kommun, avslöjar Samtiden."

Slet in svensk kvinna i bil och våldtog henne brutalt 
"Två gärningsmän kidnappade sommaren 2016 en svensk kvinna i Motala, körde ut henne i ett skogsparti och gruppvåldtog henne. I fredags dömdes en 39-årig man från Bulgarien för delaktighet i kidnappningsvåldtäkten. Straffet blev fängelse i sex år och utvisning på livstid."

Sveriges pensionärer fattigast i Norden
"Sverige är det land i Norden som har allra flest fattigpensionärer. Dessutom har Sverige fler än majoriteten av länderna i EU."

Centerislamisten Ebtisam Aldebe utreds för ersättningsfusk
"Solna tingsrätt har betalat Ebtisam Aldebe 82 775 kronor i ersättning för 2017 enligt intyg som alltså är falska. Därför har tingsrätten nu startat en utredning där Aldebe måste bevisa att hon faktiskt har fått inkomst från stiftelsen."

12-åringar ligger bakom rånvåg i Helsingborg

Somaliskt ungdomsgäng gick till attack i jättegallerian
"Efter händelsen greps två 16-åriga killar, medan ytterligare ett antal söktes av polisen. De två gripna släpptes på ett tidigt stadium på grund av ringa ålder och utredningen fortsätter under ledning av en åklagare."

Ukrainska kvinnan rånades brutalt av syrier på hotellrummet i Malmö
"Syriern fick permanent uppehållstillstånd i Sverige som alternativt skyddsbehövande den 27 april 2016. Han döms nu till två års fängelse för rån. 23-åringen ska också betala 19.800 kronor samt 13.000 ukrainska hryvnia till offret.
Han utvisas dessutom ur Sverige med återreseförbud i 10 år."


Expressen-redaktörens nazistattack mot Ivar Arpi och Jenny Sonesson
Påstår efter kritik att det var ett "skämt"...
 
Demografisk förändring sedan millennieskiftet: En miljon fler invandrare, hundratusen färre svenskar

Alladdin fortsätter sin kriminella bana

Storbritannien: Två av tre granskade ‘ensamkommande’ var vuxna

Vänsterpartiet vill bli av med Johannes Klenell efter sexanklagelser
"Galagos f.d. redaktör Johannes Klenell ska ha fått gå efter ett ultimatum från kvinnliga serietecknare som anklagat honom för sexuella trakasserier. ”Har tafsat på praktiskt taget varenda kvinnlig serietecknare på Galago.” Efter att Samhällsnytt börjat ställa frågor till Vänsterpartiet avslutas Klenells tjänst även där. Nu får den 39-årige mannen ett nytt jobb – som kulturredaktör på LO-tidningen Arbetet."
Rätt man på rätt plats där värdegrunden stämmer överens var det ! 

Kristdemokraternas tjänsteman: ”Går inte att vara sverigedemokrat och lärare”

SUM - Sveriges Unga Muslimer mister statsbidrag
IRM (Inte Rasist Men) kommenterar samt kräver ursäkt från Mina Dennert
Mina Dennert raderade kommentar från IRM / Henrik Johansson

58-årig kosovoalban döms för att ha gjort 13-åring gravid
"Daniel Ismet Shala, 58, från Kosovo, dömdes den 4 april till fyra års fängelse för våldtäkt mot barn. Våldtäkterna skedde vid flera tillfällen när flickan var 12 och 13 år. Shala har bott i Sverige sedan 1986, men aldrig ansökt om svenskt medborgarskap.
Eftersom han har bott i Sverige så länge kan han aldrig utvisas. Han ska även betala 200 000 kronor i skadestånd till flickan."

Undervisning ställdes in då muslimer bad i klassrum
"När eleverna i Möklintaskolan i Sala kommun skulle ha lektion upptäcktes att klassrummet hade ockuperats av bedjande muslimer. Läraren Adam Calissendorff bad då om ursäkt – till muslimerna, stängde dörren och lät eleverna vänta i korridoren till muslimerna bett färdigt. Händelsen har upprört föräldrar och en insändare skickades till lokaltidningen. Nu slår kommunen tillbaka och hävdar att allt är ”falska nyheter” eller åtminstone ”ingenting att bråka om”."

2017 - Skolresultaten i Göteborg sjunker

Jonas Sjöstedts attack mot Löfven som fiskar i grumligt vatten ...