söndag 29 april 2018

Notiser

2017 - Polisens facit: 13 nedlagda våldtäktsärenden – per dag
"En polis i ett lokalpolisområde i södra Sverige uppger att utredningar om våldtäkter prioriteras bort.
– Vi har fler än 80 våldtäktsärenden som ingen ens har hunnit titta på. I stället utreder vi personer som har kört mot rött eller kraschat in i en stolpe, berättar poliskällan som arbetar med utredningar."

Gruppvåldtäkt i Borlänge: ”Utländsk härkomst”
"Under natten till fredagen blev en ung kvinna våldtagen av 4–5 män i Borlänge. I signalementet anges att de är av utländsk härkomst."
 
Omar våldtog Emma – fick lägre påföljd än lagens minimistraff eftersom han förlorade sitt taxileg
"Den irakiske taxichauffören som våldtog Emma blev av med sitt taxileg på grund av brottet. Hovrätten ansåg att den omständigheten skulle räknas som en del av straffet och sänkte påföljden till under lagens minimistraff."

Brutal gruppvåldtäkt gav 11 och 14 månaders ungdomsvård för 2 afghaner 
"De både unga män som genomförde en brutal gruppvåldtäkt på Trollbackevägen i september förra året döms till sluten ungdomsvård i 11 respektive 14 månader samt utvisning."

Tre somalier som våldtog 13-årig flicka döms till ungdomsvård och slipper utvisning – två tidigare dömda för rån

Tingsrätten vägrade gång på gång utvisa syriern – då våldtog han en 13-årig flicka

Två flyktingbarn från Afghanistan döms för våldtäkt respektive sexuellt ofredande mot en medelålders kvinna som de bjudit hem till ett HVB-boende i Ljungby

Afghaner fälls för brutal gruppvåldtäkt – döms till ungdomsvård

Polisen anmäler sig själva – efter kondom-missen
"En minderårig flicka som ska ha blivit våldtagen kallades till polishuset för att hämta den använda kondomen, rapporterar P4 Sjuhärad.
– Det är helt absurt, efter att hon blivit våldtagen ska hämta sin våldtäktsmans sperma, säger flickans pappa till kanalen.
Polisen har nu anmält sig själva till enheten för särskilda utredningar, skriver P4. "

Imambrist på svenska anstalter
"På Kumlaanstalten som är Sveriges största fängelse med över 400 intagna är uppskattningsvis var tredje intagen muslim. Men trots det har ingen imam besökt anstalten på två och ett halvt år."

Rektorn: Vardagsheder ökar i yngre åldrar
"– Det är sju-åtta åringar som vidhåller normer hemifrån och trots att vi pratar med både barn och föräldrar gång på gång så når vi inte fram."

Anmälda för Facebook-inlägg: Så gick de flesta fria
Näthatsgranskaren ger sig på de som de ser som lätta öffer, äldre kvinnor.

 S-löftet: Skärper krav på nyanlända
 "Partiet går nu till val på att införa en språkplikt – som innebär att de som inte deltar i svenskundervisning blir utan ersättning, skriver tidningen."
Om man söker asyl så är det för att få tillfälligt skydd tills hotet är borta och man kan återvända med vår hjälp. Vi ska därför inte kräva att de lär sig svenska ! 

Pensionärer vs ungdomsgäng i Lysekil 

Utlänningslagen ändras - flyktingbarn som hunnit bli myndiga får rätt till familjeåterförening 

 Centerpartiet sviker
"C-ledaren Annie Lööf uppgav på en presskonferens på tisdagen att partiet avser släppa igenom regeringens proposition i riksdagen."
9000 specialutvalda utan asylskäl ska alltså få stanna, till det kommer senare anhöriginvandring av mor, far, syskon ... alla med behov av skola vård omsorg.
 Kommer M att svika ?
 
Kvartal - Billig arbetskraft kan bli dyr affär för en välfärdsstat

Google stryper all reklam på Samhällsnytt – på grund av “politiskt innehåll” 
Stefan Krakowski om censur i Sverige 

”Visst handlar kvinnosyn om olika kulturer” 

Özz Nujen - Skyller allt på andra 
Özz lägger själv upp film som visar sitt eget beteende ...självmål !
Jeanette Fors-Andrée - Medietränare kommenterar 

Regeringen dubblerar biståndet till Somalia 
Ett land som vägrar ta emot somalier som vi vill utvisa efter avtjänade straff.

Valchock i Västernorrland  i senaste undersökning
"Socialdemokraterna går kraftigt bakåt medan Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna går framåt, visar en färsk Sifo-undersökning.
Undersökningen visar stora förändringar i opinionsläget sedan förra valet. Det största raset står Socialdemokraterna för som tappar från 48 procent i förra valet till 32 procent i mätningen."


S sparkar GD för att hon genomfört regeringens politik ... 

Migrantidustriella komplexet - 2015
2015 gjorde regeringen avräkningar från biståndsbudgeten på totalt 8,4 miljarder kronor - pengar som gick till flyktingmottagandet istället. Det innebär att en femtedel av det totala biståndet gick till flyktingmottagande, och mitt i flyktingkrisen utredde regeringen om den andelen skulle öka." 
Hur stor är andelen i år ?

Ledarsidorna om Fridolin
Ledarsidorna om samhällskontraktet 

Barn i Syrien - ett hopp för framtiden
"Skolflickan Iman Darwish, som går i den Unicefstödda skolan i östra Aleppo, är lycklig och nöjd med livet. Hon vet att hon kan förverkliga sina drömmar.
– Jag ska bli inredningsarkitekt, säger hon. Jag vill bygga upp Syrien igen."

Rebecca Weidmo Uvell om pensionsproblemet 
"Är det till exempel rimligt att ta hit anhöriga som är pensionärer utan att först teckna en privat sjukvårdsförsäkring för dem, vilket avkrävs av arbetskraftsinvandrare redan idag om de vill ta hit vilka anhöriga som helst?
Vi kan inte fortsätta kravlöst och obegränsat bevilja uppehållstillstånd för en grupp människor som aldrig någonsin kommer jobba och betala skatt, har få möjligheter att lära sig svenska och integreras på grund av ålder. Gamla människor vilka som helst har helt enkelt svårare med det, vilket inte är märkligt. Samtidigt som denna grupp från dag ett utgör en av de största konsumenterna av välfärden."

Petra Hall, en jähadist och initierare av hatsajten Panikfakta twittrar
"Vet ni vad jag saknar? Att fler riksdagsmän och partiledare gör som Fridolin och står upp mot hatdreven mot våra folkvalda politiker, som i fallet med Annie Lööf. Det kostar inte mycket att enas mot hotet mot demokratin, oavsett vilket parti man sympatiserar med. Speak up!"
Låt se ... vad har hon själv pysslat med ... jo  till exempel hat mot SD's och allianspartiers ledamöter 
Jäh's inre cirkel...