måndag 4 augusti 2014

Enn Kokk gav upp.

Enn Kokk (estländare från början) , en av de mer röda socialisterna inom socialdemokratin, skriver på sin blogg att "Jag tror inte på nationalkaraktärer, men jag kan inte hjälpa att det i mitt huvud dyker upp en sådan, som tillskrivs ester: Eesti jonn. Den som besitter den här förment estniska egenskapen är oböjligt egensinnig, på gränsen till tjurskallig. Grundtanken bakom den här nationalkaraktären är förstås att esterna, trots århundraden av förtryck och främmande herravälde, ibland låtsades foga sig men egentligen aldrig i grunden gav upp. "

 http://enn.kokk.se/?p=34105

Nåväl, på Enn Kokk stämmer det ju inte helt in, förvisso är han väldigt tjurskallig, det är helt uppenbart.

Enn Kokk är även rent oförskämd (vilket inte är ett estniskt drag) mot de som inte faller in under hans röda baner (kritik är minst sagt obekvämt och svårt att hantera för Enn och de röda).

Man kan notera att Enn Kokk gav helt upp och lade sig platt ned tillsammans med sitt röda parti vad gäller rysslands dåvarande ockupation av Estland när det begav sig under efterkrigstiden fram till det att det sataniska sovjetimpereriet föll.

Ockupation är ockupation men så såg inte Kokk och hans partibröder på de ryska stövlarna som våldtog Estland  och så många andra länder under årtionden.

En annan intressant sak, Kokks fru, fd talmannen och socialdemokraten Birgitta Dahl hade en märklig inställning vad gäller den vedervärdige massmördaren Pol Pot i Kambodja som hon stödde ("Kritiken mot Kambodja är lögn eller spekulation."). Delade Kokk det stödet till Pol Pot när det begav sig ? 

Samma Dahl stödde ju för övrigt den Nordvietnamesiska attacken och ockupationen av Sydvietnam. Hon hävdade vidare att de vietnamesiska flyktingarna "ingenting hade att frukta av den nya regimen".

Olika blodbestänkta regimer var ju med i samma nätorganisation som de svenska socialdemokraternas parti till alldeles nyligen när de föll i nordafrika...

Makten är allt för socialister...

https://www.youtube.com/watch?v=a2sONWH8FvI