torsdag 7 augusti 2014

Problem med begrepp inom socialdemokratin

Jan Andersson (S) har svårt med begreppen. När Jimmie Åkesson (SD) beskriver att vår tids största hot är islamismen och jämför islamism med nazism och kommunism så spinner Jan Andersson runt i sin iver att fläcka ner SD.

Därmed tappar nämde socialdemokrat fotfästet. Att ktitisera islamism är tydligen enligt Jan att vara islamofob.

NEJ Jan Andersson , islamism är en militant syn på religionen islam och har som mål att förena jorden under ett islamiskt styre med sharia lagar. DETTA ska kritiseras i varje aspekt och bemötas med avsky. 

Jan Andersson pratar om SD's förflutna rötter som delvis är nazistiska, tja, det finns även nazistiska rötter i socialdemokratin med sin rasfilosofi som rådde när det begav sig. Lika illa är de socialistiska rötterna.

Jan Andersson nämner också att det är stora skillnader mellan nazism och kommunism, ja givetvis finns det skillnader, MEN, samhällen styrda av ideologier som nazism, fascism, kommunism, socialism och religiös fundamentalism har alla det gemensamt att de är vedervärdiga diktaturer som begår extrema övergrepp. 


http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1755&blogg=66258

Avslutningsvis, endast en oerhört naiv människa kan vara så blind för dagens verklighet att inte inse att islamismen ÄR det enskilt största hotet som vår värld står inför i nuläget.