söndag 17 augusti 2014

Katrine Kielos, Pravdaist

Och i ett alternativt Universum sitter Katrin Kielos och spånar ....

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/katrinekielos/article19376630.ab

"Man skulle kunna tycka att detta var ett väl magstarkt budskap från en statsminister som har sänkt skatten med mer än 130 miljarder kronor."

Mja... stat/kommun/landsting tar in MER skatter totalt sett nu än 2006 trots global kris etc ... i Kielos värld är det givetvis att svära i kyrkan att sänka skatt på arbete. Fakta kvarstår, skatteintäkterna har ökat, vi satsar mer än någonsin på skola/vård/omsorg.

 "Det var skattesänkningarna som skulle sätta Sverige i arbete enligt Moderaterna men i dag är arbetslösheten högre än när Fredrik Reinfeldt tillträdde."

Nu var ju arbetslösheten 2006 under förra S-regeringen och god global ekonomi ungefär lika stor som nu under katastrofala globala förhållanden. Det betyder att alliansen fört en betydligt bättre politik.

" Men när barnen lär sig mindre i skolan och Fas 3 är en större arbetsgivare än Volvo AB blir de osäkra."

Skolan kommer att ta decennier att återställa, sosseriet har inte lösningar. Vem var stor "arbetsgivare" under förra S-regeringen, jo Göran Persson som slängde ut hundratusentals i förtidspension för att putsa arbetslösheten. Vad planerar de nu ? Jo att hitta på positioner inom det offentliga och låta de som arbetar betala.

" bristerna i välfärden, utförsäkrade cancersjuka och vårdcentraler som säljs för en spottstyver till Moderaternas kompisar."

 Brister finns och har alltid funnits, värre blir det med rådande asyl/flyktingpolitik. Före detta S-riksdagsmän sågs dra nytta av utförsäljningen som pågick även under sosseriet ...

Katrine Kielos är en sann partiprofet som skulle kunnat få en hög position på Pravda under Sovjetunionen... nu får hon nöja sig med ledarredaktionen på Aftonbladet, en position som är som klippt och skuren för dessa röda partiprofeter som skriver utan eget tänkande. DDR är inte dött, det lever vidare på Aftonbladet !