lördag 31 mars 2018

Tino Sandaji om våldtäkter mot män

"Brå redovisar anmäld våldtäkt mot män senaste tio åren, under vilket det femdubblades."
 
"Under drygt ett år har 15 ensamkommande pojkar från Afghanistan dömts för gruppvåldtäkter på andra pojkar i Sverige. Hur kommer det sig att vissa unga från Afghanistan förgriper sig på pojkar? SVT Nyheter Väst tar sig idag an ett tabubelagt ämne...
– Det ena kallas för pojklekar. Då är det unga män och pojkar som är med varandra. Kvinnor har inte en plats i det offentliga rummet, då finns det en längtan efter det motsatta könet och då är man med varandra.
– Det andra kallas ”dansande pojkar”. Då köper rika affärsmän och krigsherrar pojkar som är 10-12 år gamla för att underhålla på bröllop och privata fester i kvinnokläder. Efter festerna våldtas pojkarna.” ”Enligt en FN-rapport så är just Afghanistan ett av de länder där det i organiserad form förekommer att män förgriper sig på unga pojkar, trots förbud i lagen.”
Svenska kriminologer utgår från premissen att invandring inte påverkar brott och att man därför inte behöver veta vem som begår brott för att förstå utvecklingen. Denna flummiga föreställning är ogenomtänkt och stöds inte av vetenskap. Inget säger att våldtäkt inte kan påverkas av kultur, eller att brott är ett nollsummespel där lika många pojkvåldtäkter skulle skett med eller utan afghansk invandring.
Det är omöjligt att förstå varför våldtäkter bland män ökar utan data på gärningsmännens ursprung."

Tino Sandajis FB