fredag 30 maj 2014

Politisk korrekthet

Snapchat's skapare får nu  stark kritik för saker han yttrade via nätet i mailkonversationer för ett antal är sedan som ung student.

"Det 23-årige teknikundret är nu djupt ångerfull och påpekar att han är långt i från samma person i dag.
”Jag är självklart förkrossad och förödmjukad över att mina idiotiska mejl från mina ’fraternity’-dagar har gjorts offentliga /…/ De reflekterar inte alls den kvinnosyn jag har i dag”, skriver han i ett mejl till den amerikanska sajten."

"Meddelandena till killkompisarna är precis lika ”grabbiga” som man kan tänka sig, skriver Business Insider. Med hänvisningar till oralsex, kokain och alkohol väcker de nu starka reaktioner på nätet och i amerikansk media.
Någon som inte skräder orden i kritiken är Tech Crunch-skribenten Jordan Crook som menar att han nu fått det bekräftat att Evan Spiegel är något av en skithög.
Jordan Crook medger dock att de flesta av oss nog sagt och gjort saker privat som vi inte är så stolta över. Men ironin är slående, konstaterar han och syftar på appen Snapchats användningsområde.
”Spiegel och Bobby Murphy [medgrundare] byggde något som var menat att skydda folk från just detta. Snapchat är en app som skickar självförstörande meddelanden.”"


http://www.dagensvd.se/forkrossad-vd-ber-om-ursakt-for-idiotiska-mejl/

Ska varje människa dömas för hela sitt liv för vad denne yttrat och gjort så lär ingen människa kunna klara nålsögat. Ingen är/var en "moder Teresa". Detta är bara PK in absurdum.